Ultima oră

VIDEO!!! Autocare cu protestatari au plecat în această dimineaţă din Focşani catre Bucuresti

Aurelian Ivan
19 ian 2012 2038 vizualizări
În jur de 500 de protestatari din Vrancea, mobilizaţi de organizaţia judeţeană a PNL, s-au îmbarcat în această dimineata în autocare şi au plecat către Bucureşti, pentru a se alătura protestelor de stradă începute vinerea trecută.

Punctul de întîlnire a fost parcarea din faţa societăţii Electrica din Focşani. Ei se vor alatura manifestanţilor din Capitală pentru a continua seria protestelor împotriva măsurilor luate de guvernanţi. Oamenii s-au dotat cu steaguri, pancarte şi sînt hotărîţi să ducă mai departe aceste proteste de stradă. "Mergem cu sufletul deschis! "Jos Băsescu"- fără discuţie şi dacă e şi Boc e şi mai bine", ne-a spus unul dintre protestatari. "Vrem să restabilim democraţia în Romania", ne-a spus un alt vrîncean care a răspuns chemării liberale. Liberalii susţin că au plecat în capitală cu aproximativ 500 de oameni din tot judeţul. Printre aceştia nu au fost văzuţi şi membri cunoscuţi din PSD, semn că Marian Oprişan nu a răspuns  chemării la miting lansată de şefii de la USL. În acelaşi timp în această seară, în Piaţa Unirii din municipiul Focşani sînt aşteptate din nou proteste, care ar putea continua cel puţin pînă pe 24 ianuarie, cînd se serbează Unirea Principatelor Romane de la 1859. (A. I)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
x, acum 4482 zile, 10 ore, 17 minute, 30 secunde
marfa, un autocar si un midibuz ... ... unde or fi restul de la 60 la 500 ... Plus ca kk popescu tre' numarat cat cel putin 2 ... Noroc ca avea colega de banca o filiforma care oricum nici loc citeste integral
john, acum 4482 zile, 14 ore, 54 minute, 19 secunde
Firfizoni in frunte cu Balena de Popescu!!!! Nu e miting politic dar as ni s-a spus'' fara ......
Snoop_Doggy_Dog, acum 4482 zile, 19 ore, 21 minute, 19 secunde
Nini, fii rau! Nu te lasa! Musca-i de varice! Daca nu pactizati la Romana cu ceilalti nu are haz!!! Bafta!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.