Ultima oră

VIDEO!!!Vrîncenii care îşi încep ziua citind Ziarul de Vrancea

Aurelian Ivan
17 ian 2012 2044 vizualizări
Zilnic la Biblioteca „Duiliu Zamfirescu”, cotidianul Ziarul de Vrancea este printre cele mai citite, înainte chiar de ziarele naţionale u reporterii noştri au stat de vorbă ieri cu cititorii pentru a ne spune ce vor de la ziarul lor preferat

 La Sala de periodice a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea ziarele stau unele peste altele, unele mai colorate decît altele. Din tot acest teanc de periodice, cititorii le scot întîi pe cele locale. „Ziarul de Vrancea” este, în opinia celor care vin zilnic la bibliotecă, printre cele mai căutate. „De cîte ori am posibilitatea, îl citesc, personal apreciez că este cel mai bun ziar din judeţ, atît ca şi competenţă, cît şi ca obiectivitate. Cred că ar trebui mai multă agresivitate în combaterea aspectelor negative şi a corupţiei în principal, atît din partea partidului de guvernămînt, cît şi din partea celor care aşteaptă să ia puterea. «Ziarul de Vrancea» este de departe cel mai bun din judeţ, ce să mai discutăm, dar e loc de mai bine de fiecare dată”, ne-a spus Ştefan Botgros, unul din cititorii fideli ai Sălii de periodice a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu”. Acesta ne recomandă să insistăm în aspectele legate de corupţie din fondul forestier şi agricol. Un alt cititor se lamentează că în mass-media e prea multă politică şi că ar vrea şi altceva. „Aş vrea mai multe articole despre evenimentele zilnice ale oamenilor, nu politică, altceva. De politică ne-am săturat”, ne spune Ionel Lup, un alt fidel cititor al ziarului nostru, care preferă să-l răsfoiască la sala de lectură. Am întîlnit şi cetăţeanul care a strîns un teanc de ziare şi peste ele a aşezat „Ziarul de Vrancea”. „Am început cu «Ziarul de Vrancea» pentru că este ziarul local şi sîntem la curent cu ştirile din judeţul nostru. În fiecare zi particip la lecturarea acestui ziar. Este un ziar în care găsim noutăţile din Vrancea şi cu bune şi cu rele. În general se dezbat teme pe care oamenii doresc să le abordeze. Mie îmi place să citesc în «Ziarul de Vrancea» despre mersul economiei din judeţul nostru, faptul cotidian, ce se mai întîmplă şi despre bursa locurilor de muncă. Pentru că împliniţi 15 ani, celor care lucrează la ziar le urez să meargă pe aceeaşi linie, şi celor care încearcă să fie la curent cu noutăţile, să citească cu dragoste şi pasiune «Ziarul de Vrancea»”, ne-a spus şi Iulian Căruntu, un alt cititor. „În general, pensionarii sînt cei care vin de la primele ore ale dimineţii şi ne solicită ziarele locale. Cît despre «Ziarul de Vrancea», pot să spun că este un ziar bun care cuprinde articole din toate domeniile. În fiecare zi îl răsfoiesc”, ne-a spus şi bibliotecara Geta Răduţă, cea care se ocupă de sala de lectură a publicaţiilor . (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Rex_spaima_pubelelor, acum 4484 zile, 35 minute, 45 secunde
"Interesant" articol, Aureliane Ivane.... :)))))))
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.