Ultima oră

Două secţii de poliţie din judeţ nu au şef

Aurelian Ivan
12 ian 2012 2204 vizualizări
Opt din cele zece secţii de poliţie din judeţ au în acest moment şef

Examenul pentru posturile de conducere din secţiile de poliţie vrîncene s-a terminat. Ultimele care au fost "supuse" testului sînt cele din Panciu şi Odobeşti. Inspectorul Constantin Băncilă şi-a asigurat postul de conducere în secţia 9 Poliţie Rurală Odobeşti, iar la Panciu, comisar şef rămîne Georgică Pintilie. Pentru Secţia de Poliţie de la Dumitreşti, unde nu s-a înscris nimeni, şi pentru Gugeşti, unde au fost doi candidaţi dar care nu s-au mai prezentat la examen, posturile de conducere ar putea fi scoase la concurs în mai puţin de o lună. La secţiile de poliţie din Măicăneşti, Tulnici, Adjud şi Dumitreşti posturile de conducere au fost ocupate după cum urmează: inspectorul de poliţie Nicuşor Scutaru şi-a adjudecat şefia Secţiei de Poliţie Rurală Măicăneşti. La Tulnici, inspectorul Valentin Găină a cîştigat şefia, iar al Adjud, în urma examenului, conducerea Secţiei de poliţie îi revine inspectorului Daniel Dănilă. Pentru Secţiile rurale Focşani, Coteşti, Vidra, în urma susţinerii interviului structurat pe subiecte profesionale posturile de şefi au fost ocupate de: subcomisar Petre Pană - Secţia 1 Poliţie Rurală Focşani, comisar Eugen Pîslaru - Secţia 3 Poliţie Rurală Vidra şi comisar şef Adrian Oprea - Secţia 5 Poliţie Rurală Coteşti. Deşi pentru pentru Secţia 2 Poliţie Rurală Gugeşti au existat doi candidaţi, comisar Cornel Moise şi subcomisar Iulian Slăvoiu, aceştia nu s-au prezentat la examen. Cele zece secţii de poliţie au fost înfiinţate anul trecut, ca urmare a reorganizării impuse de Ministerul de Interne. Examenele au avut loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
relu, acum 4489 zile, 25 minute, 44 secunde
Cred ca de la Tulnici Gaina a adus la comisia de examinare vreun ou de aur gasit miraculos in trunchiurile copacilor jefuiti prin muntii Vrancei. Sigur a luat nota10 la intrebarea cum sa furi fara sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.