Ultima oră

Marţi, după Crăciun, se redeschid instituţiile statului

Silvia Vrînceanu Nichita
26 dec 2011 4204 vizualizări
După trei zile de pauză, în instituţiile publice se reia astăzi programul normal de lucru, cel puţin pînă vineri, 30 decembrie, zi după care vom avea din nou o pauză de trei zile generată de Anul Nou.

 Cele mai multe supermarketuri şi magazine alimentare au avut program încă de ieri, aşa că vrîncenii şi-au putut face cumpărăturile urgente. Dacă vreţi să vă refaceţi stocurile consumate de Crăciun trebuie să ştiţi că toate magazinele vor fi închise pe 1 ianuarie, iar în a doua zi după Anul Nou se va lucra după program scurt. De astăzi, toate instituţiile şi casieriile vor avea program normal de lucru cu publicul, aşa că vă puteţi plăti fie taxele, impozitele sau facturile în condiţii normale. Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vrancea a stabilit programul pentru efecturarea prin unităţile de trezorerie a principalelor operaţiuni de încheiere a exerciţiului bugetar pe 2011, aşa încît cele mai multe plăţi şi încasări se fac pînă pe 29 decembrie sau pînă în dimineaţa zilei de vineri, 30 decembrie. Totodată, Fiscul a anunţat că Stabilirea şi repartizarea excedentelor bugetelor locale şi acoperirea eventualelor deficite ale acestora se fac în primele cinci zile lucrătoare ale lunii ianuarie 2012. Şi Poşta Romană a anunţat că are program normal de lucru cu publicul pînă pe 31 decembrie, cînd se va lucra sub regimul normal al unei zile de sîmbătă, pentru ca pe 2 ianuarie toate subunităţile poştale să fie închise.  Societatea de Transport Public din Focşani anunţă că transportul de călători reintră în normal de astăzi, cu o singură excepţie. În perioada 27.12.2011 – 02.01.2012 traseul nr. 6, cel care face legătura între Gară şi noua Autogară de pe strada Mărăşeşti, va fi suspendat. Şi Cantina de Ajutor Social va fi deschisă de astăzi, însă bucătăresele îşi vor lua din nou liber între 30 decembrie – 2 ianuarie. (Silvia VRÎNCEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
nedumeritul, acum 4510 zile, 19 ore, 51 minute, 55 secunde
Care-s alea trei zile de pauza? Sambata si duminica se pune? Numai luni a fost liper, istetilor!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.