Ultima oră

Primăria Panciu şi Electrica au bătut palma pentru datoriile la iluminat

Mihaela Beșleagă
6 dec 2011 2499 vizualizări
Conflictul deschis pe subiectul datoriilor la electricitate între Primăria Panciu şi SC Electrica pare să se fi aplanat.

Ieri a avut loc o întîlnire oficială între primarul Ion Petre şi directorul general al SC Electrica Furnizare SA Bucureşti, Mircea Pătrăşcoiu. Edilul din Panciu a cerut aprobarea unui grafic de reeşalonare a datoriilor acumulate de primărie  pentru iluminatul public al oraşului şi pentru sediul primăriei. Graficul propus prevede achitarea tuturor datoriilor în valoare de 980.000 lei în 24 de rate lunare egale. „De asemenea, primarul oraşului Panciu şi-a luat un angajament ferm ca pe lîngă plata ratelor propuse prin graficul de reeşalonare, va face eforturi deosebite şi va achita şi facturile curente la energia electrică”, transmite Biroul de Presă al Primăriei Panciu. În urma negocierilor, directorul Electrica a propus identificarea unor soluţii de rezolvare a solicitării primarului de reeşalonare a datoriilor şi reluarea alimentării cu energie electrică a sistemului de iluminat public. Lumina pe străzi a fost întreruptă încă din data de 28 noiembrie. Războiul tacit între Primăria Panciu şi Electrica s-a purtat prin deconectări dese ale iluminatului stradal, păncenii fiind nevoiţi să meargă noaptea pe întuneric. (Mihaela BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.