Ultima oră

VIDEO!!!Prima editie a "Balului nuntilor" a avut loc simbata seara

Aurelian Ivan
27 nov 2011 3970 vizualizări
Rochii de mireasă unicat, bijuterii dintre cele mai elegante şi mîncăruri rafinate, acestea au fost ingredientele de succes la Balul Nunţilor, organizat sîmbătă seară de Sorste u la acest eveniment, fiul senatoarei Sorina Plăcintă, Andrei, a lansat o carte inspirată din zilele petrecute în spatele gratiilor

La Hotelul Fashion Center  a fost seară de gală în acest sfîrşit de săptămînă, cu ocazia organizării primului Bal al Nunţilor din municipiu.
Focşănenii prezenţi la evenimentul de sîmbătă seară, organizat de Sorste, au putut admira rochii de mireasă unicat, dar s-au bucurat şi de alte detalii care transformă o nuntă în una de vis. Evenimentul  a reunit în acelaşi loc pe bijutierii de lux ai oraşului, cei mai cunoscuţi cofetari, agenţii de turism, firmele care oferă filmarea şi fotografierea la nunţi. Nu au lipsit nici bucătarii Restauranului Fashion Center, care au uimit invitaţii cu cele mai rafinate mîncăruri. Într-un cuvînt, evenimentul le-a oferit celor prezenţi tot ce îşi pot dori pentru a avea o nuntă reuşită, de neuitat. “Căsătoria este unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa unui cuplu, iar celebrarea acesteia trebuie să se ridice la înălţimea unui astfel de moment. Nunta nu este numai un prilej de sărbătoare, ci şi un efort pentru organizatori, iar noi vrem să le uşurăm munca, vrem să luăm greutatea de pe umerii mirilor pentru ca ei să nu se gîndească decît să se simtă bine. Petrecerea trebuie sa aibă ceva unic, de aceea colaborăm cu clienţii noştri pentru a găsi elementul acela care face din fiecare nuntă un eveniment special”, ne-a spus Mădălina Corcoz, reprezentantul Hotelului Fashion Center. Fotomodele au defilat în faţa invitaţilor îmbrăcate în rochii de mireasă, iar întreaga atmosferă s-a ridicat la rang de spectacol de modă, aşa cum nu s-a mai văzut la Focşani. 

Premii pentru mirii anului

Momentul de maximă emoţie al serii a fost decernarea premiilor pentru cei care şi-au făcut nunta în acest an la Sorste. Premiul  pentru „Cei mai tandri miri” a fost cîştigat de cuplul Angelo Sorin şi Cristina Elena Vasilache. Premiul  pentru „Cei mai veseli miri” s-a dus către tinerii proaspăt căsătoriţi Ionuţ şi Alina Scînteianu.  „Cei mai sinceri miri” au fost  Cosmin şi Alexandra Bujeniţă. La capitolul „Cea mai frumoasă poveste de dragoste” premiul s-a dus la cuplul Raul şi Ramona Roman. Andrei şi Monica Savin au fost ”Cel mai fermecător cuplu”.  „Cei mai expresivi miri” au reuşit să fie Nicu şi Dorina Postolache, iar „ Cei mai şic miri” au fost Vlăduţ şi Andreea Zanfir. Premiile au continuat cu „Cei mai extravaganţi miri”, Marius şi Alina Pavel, „Cei mai eleganţi miri” Batros şi Claudia Virgil, „Cei mai admirabili miri” Matei şi Maria Jilaveanu, iar „Cei mai populari miri” au fost Cătălin şi Simona Săftoiu.  Premiul de „Cea mai specială soacră” a fost luat de Liliana Zanfir, iar „Cel mai special socru”, Ionel Roman. În final, sora senatorului PDL Sorina Plăcintă , Mădălina Corcoz, a ţinut să spună că acesta a fost începutul unui frumos spectacol care se va repeta anual, la sfîrţitul lunii noiembrie. Atmosfera la acest eveniment a fost întreţinută de formaţia Avenue. (Aurelian IVAN) 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.