Ultima oră

În această seară începe Festivalul “Florentin Delmar”!

Mihaela Beșleagă
17 nov 2011 900 vizualizări
Focşănenii sînt aşteptaţi în această seară, de la ora 19.00, la Festivalul de Muzică Uşoară Romanească “Florentin Delmar”, ediţia a XXXVI-a.

În prima seară a festivalului-concurs vor urca pe scena Ateneului Popular “Mr. Gh. Pastia” tineri interpreţi din toată ţara care se vor duela pentru marele premiu şi pentru trofeul “Florentin Delmar”, în valoare de 500 de euro. După concurs, trupa Vunk va susţine un recital. Preţul biletelor este de 15 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi între 25 lei-35 lei pentru restul spectatorilor, în funcţie de locul în sală. Gala de premiere va avea loc mîine seară, cînd va susţine un recital şi Mihaela Mihai, care face parte din generaţia de aur a muzicii uşoare romaneşti. Bugetul alocat pentru organizarea evenimentului este de 6.000 lei. (M. BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Pentru cei care conduc judetul de prea mult timp, acum 4549 zile, 21 ore, 4 minute, 59 secunde
Doar 6000 de lei pentru un act de cultura si pentru a-si salva pielea de ciorditor din buzunare Oprisan aloca 1 milion(zece miliarde), vai de noi ce natie idioata .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.