Ultima oră

Video!!!Oborocea a venit cu executorul judecătoresc Bercariu, să-şi ia scaunul de director la Casa de Cultură

Aurelian Ivan
16 nov 2011 3206 vizualizări
Fostul director vrea şi salariile cuvenite din 2008 pînă în prezent

Fostul director, Aurel Vasile Oborocea, a cîştigat în instanţă dreptul de a se reîntoarce la şefia Casei de Cultură din Focşani. În prezenţa executorului judecătoresc, Corneliu Bercariu, fostul director a venit să pună în aplicare decizia Curţii de Apel Galaţi definitivă şi irevocabilă, de a fi repus în funcţie cu toate drepturile salariale plătite din ianuarie 2008. Sindicaliştii care administrează Casa de Cultură nu se împotrivesc hotărîrii, dar cer Asociaţiei Naţionale a Caselor de Cultură (ANCC) să îl angajeze pe Oborocea pentru că ei nu vor. “Să-l angajeze ANCC şi să facă ce vrea, poate îi face o casă de cultură în parc”, a spus revoltat Emil Răvoiu, liderul de sindicat al Cartel Alfa, unul din membrii consiliului de administraţie al Casei de Cultură a Sindicatelor. Un alt membru al acestui consiliu continuă să îl acuze pe Oborocea de cheltuirea a sute de mii de lei cu întreţinerea clădiri, dar care nu se regăsesc în realitate. “În Casa de Cultură fostul director Aurel Vasile Oborocea a cumpărat trei uşi «Poarta lux» care nu se regăsesc în Casa de Cultură. Spune că a văruit clădirea cheltuind cîteva sute de mii de lei. După cum aţi văzut, Casa de Cultură a Sindicatelor , în partea exterioară este susţinută de piloni îmbrăcaţi în marmură, iar partea cupoliei din mozaic cioplit”, a declarat şi Paraschiv Prodan, liderul de sindicat CNSLR Frăţia, membru în consiliul de administraţie al Casei de Cultură a Sindicatelor. La “reînscăunarea “ fostului director a fost prezent şi un reprezentant al Asociaţiei Naţionale a Caselor de Cultură. “Noi am primit o hîrtie de la executorul judecătoresc că în data de 15 noiembrie ora 10.00 trebuie să fie prezent şi cineva din partea Asociaţiei. Noi sîntem de acord cu hotărîrea judecătorească definitivă şi irevocabilă, ea trebuie pusă în practică”, a declarat Gheorghe Huluţă, membru al ANCC din ţară. Fostul director, Aurel Vasile Oborocea, a făcut o declaraţie scurtă că nu se simte vinovat cu nimic şi că s-a pus în practică cererea irevocabilă a Curţiii de Apel Galaţi. Vă reamintim că Aurel Vasile Oborocea, fostul director al Casei de Cultură “Leopoldina Bălănuţă” Focşani  a fost judecat pentru luare de mită şi trafic de influenţă. (Aurelian IVAN)

Pe platforma web Tv a ZdV puteţi vedea şi ce părere au cei din Casa de Cultură a Sindicatelor în legătură cu revenirea lui Oborocea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
mitica popescu, acum 4546 zile, 7 ore, 38 minute, 13 secunde
Baiat bun Oborogea asta ! Bea cat un vitel neintarcat,minte de ingheata apele,laudaros pana la ceruri si sulfar de cea mai joasa speta.Poftim "cultura" !
uscatu, acum 4546 zile, 10 ore, 40 minute, 2 secunde
uitativa la figurile lor si va veti da seama ce baieti sunt.
...., acum 4546 zile, 20 ore, 52 minute, 34 secunde
Oborocea V.A.a venit cu cel mai cinstit om din Vrancea,cu Bercariu Corneliu,care ar trebui sa stea la PUSCARIE de multi ani,un mare Excroc Ordinar,hot la hot trage,corupti si mincinosi.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.