Ultima oră

(VIDEO!!!) Seara de bal plina de emotii la Colegiul Cuza, cu politicieni prin preajma

Aurelian Ivan
12 nov 2011 6313 vizualizări
peste 400 de elevi ai colegiului focsanean si-au ales seara trecuta cei mai frumosi bobocei de clasa a IX-a

Spectacol variété in sala de festivitati a Hotelului Fashion Center din Focsani. Balul Colegiului National “Alexandru Ioan Cuza” s-a desfasurat in fata a peste 400 de elevi si profesori. Dupa mai multe probe care le-au solicitat talentul candidatilor inscrisi in cursa pentru Miss Boboc si Mister Boboc, au fost desemnati castigatorii. Asadar, muzica s-a amestecat cu emotiile si cu luminile de discoteca, iar probele s-au sucedat una dupa alta, care mai interesanta decat alta. Micile stingacii de pe scena, dupa saptamani intregi de repetitii, au fost aspru criticate in culise, dar in fata invitatilor elevii au incercat sa arate care este cel mai bun, cel mai “original” sau cel mai frumos. Dupa opt probe in care fetele si baietii cuzisti au aratat tot ce au pregatit pentru a demonstra care este cel mai bun, intr-un final juriul a decis. Cel care si-a adjudecat titlul de cel mai popular elev este tinarul  Alex Paun, in clasa a IX-a A, iar cea mai populara dintre fetele colegiului a fost desemnata Luisa Ana Simion, eleva in clasa a IX-a A. Au urmat apoi minute lungi de asteptare si tensiune pina sa fie anuntati castigatorii Balului Bobocilor. Nu o sa mai lungim nici noi textul si o sa va spunem ca Mister Boboc este Alexandru Maiereanu, elev in clasa a IX-a A, iar cea mai frumoasa fata a Colegiului “Al. I Cuza” a fosta aleasa Elena Silvia Moroiu, eleva in clasa a- IX-a G. Printre sutele de liceeni s-au strecurat si oamenii politici. Unii si-au justificat prezenta prin faptul ca au copiii la acest colegiu. In sala a fost văzut presedintele PDL Vrancea, Alin Trasculescu, a aparut si prefectul Sorin Hornea, care a plecat repede, poate dupa ce l-a vazut pe fostul prefect Ion Opera care a stat pina la finalul Balului Bobocilor. Printre invitati s-a numarat si deputatul Nini Sapunaru, tata de baieti cuzisti. Au fost si doua concursuri la care cei care au participat au castigat cursuri gratuite la Scoala de Soferi Scorpion , trei permise categoria A si marele premiu, cursuri pentru categoria B. Elevii care au participat la concurs au primit si produse cosmetice marca Avon. Ramineti pe www.ziaruldevrancea.ro pentru a vedea imagini video de la bal.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Anonim, acum 4548 zile, 16 ore, 41 minute, 7 secunde
foarte tare, sa facut carnete cadou, cel putin asa se intelege :)) :)) :))
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.