Ultima oră

Trei decese suspecte în week-end

Aurelian Ivan
7 nov 2011 2389 vizualizări
Poate cel mai şocant lucru pe lumea asta ar fi să mergi la o rudă şi să o găseşti decedată în casă.

I s-a întîmplat lui Leonard A. din Măicăneşti care a sunat la 112 să anunţe că l-a găsit mort în casă pe cumnatul său, Petru D., în vîrstă de 65 de ani. La faţa locului s-au deplasat cei de la Poliţia Rurală din Măicăneşti. În urma examinării sumare a cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă, semn că bărbatul a murit ca urmare a bolilor de care suferea. Ulterior acesta a fost  transportat la S.M.L Vrancea pentru efectuarea necropsiei. Într-un alt caz, şi mai şocant, şi-a găsit vecinul mort în casă în stare de putrefacţie. Elena R., din municipiul Focşani, a sesizat faptul că vecinul ei Ion P., de 63 ani, este decedat în locuinţă. Cercetările au stabilit că bătrînul este decedat de mai multă vreme, corpul fiind într-o avansată stare de putrefacţie. Chiar dacă nu părea lovit, fiind vorba de o moarte suspectă, cadavrul a fost depus la S.M.L.Vrancea pentru efectuarea necropsiei. Un alt caz de deces cercetat de poliţiştii vrînceni s-a produs în Slobozia Bradului. Elena G din localitate a sesizat faptul că Ioan T., de 35 ani, concubinul ei, care este domiciliat în oraşul Tg. Bujor din Galaţi, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a încercat să fumeze, i s-a făcut rău şi a decedat la scurt timp. Cum decesul este suspect, ultimul cuvînt îl vor avea şi în acest caz medicii legişti. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.