Ultima oră

Week-end cu frig, vînt şi ploi

Mihaela Beșleagă
14 oct 2011 1046 vizualizări
Vremea rece se va instala în acest sfîrşit de săptămînă în toată ţara, inclusiv în judeţul Vrancea.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis ieri o atenţionare meteo, fenomenele vizate fiind: răcire a vremii, intensificări de vînt şi precipitatii mixte, ploi, lapoviţă şi ninsoare. De sîmbătă, 15 octombrie, de la ora 6.00, pînă luni, 17 octombrie, la ora 12.00 vremea va fi rece în toată ţara, urmînd să se înregistreze valori termice în medie cu 6-8 grade mai scăzute decît normele climatologice ale perioadei. „Vîntul va avea intensificări temporare în toate regiunile, cu viteze mai mari la munte, iar duminică şi în regiunile sud-estice, cu rafale ce vor depăşi 70-75 km/h. La munte vor predomina ninsorile, iar în estul Transilvaniei, în Moldova şi în zona deluroasă a Munteniei şi Olteniei vor fi şi precipitaţii mixte”, se arată în atenţionarea ANM. Sîmbătă temperaturile maxime din timpul zilei nu vor depăşi 16 grade Celsius, iar minimele din timpul nopţii vor fi cuprinse între -4 şi 6 grade. Duminică, temperaturile vor scădea şi mai mult, maximele fiind de doar 13 grade, iar minimele vor coborî la -5 grade Celsius. Vremea rece va continua şi la începutul săptămînii viitoare. (Mihaela BEŞLEAGĂ)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.