Ultima oră

Reporter 007:Gropile din DN 2N Mărtineşti – Jitia sînt vedete: toţi le pozează

Mihaela Beșleagă
12 oct 2011 2688 vizualizări
Unul dintre cele mai distruse drumuri din judeţul Vrancea, un adevărat calvar pentru şoferii care îl parcurg zilnic, a devenit vedetă. Drumul naţional 2N Mărtineşti – Bogza – Caiata – Dumbrăveni – Dumitreşti – Jitia – limită judeţ Buzău este fotografiat, pentru spectaculozitatea craterelor, atît de şoferii înnebuniţi de parcurgerea acestui drum infernal, cît şi, mai nou, de echipe de la Direcţia Regională de Drumuri Naţionale Iaşi, de care ţine Vrancea.

Luni, 10 octombrie, o comisie de la Iaşi a venit în vizită la Vrancea pentru a vedea cu ochii săi starea jalnică a drumului, dar şi pentru a-l filma şi fotografia. Despre finanţare pentru repararea acestui drum nu se ştie însă deocamdată nimic. Anul trecut, cu puţine fonduri, s-a reuşit plombarea gropilor mai mari, însă acestea nu au durat prea mult, aşa încît drumul a revenit la starea iniţială sau, pe unele porţiuni, s-a deteriorat şi mai mult. Acest drum a fost reabilitat în totalitate în urmă cu circa 5 ani, cînd au fost turnate două covoare asfaltice. Însă din cauza naturii terenului, care este activă din punct de vedere al alunecărilor de teren, dar şi din cauza transportului greu, drumul a devenit aproape impracticabil. Un cititor, locuitor din zonă, care şi-a distrus maşina prin gropi, ne-a trimis cîteva imagini sugestive surprinse pe drumul cu pricina. Priviţi şi vă minunaţi!  (M. B.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.