Ultima oră

Prefectura Vrancea, premiată de Ministerul Administraţiei şi Internelor

Mihaela Beșleagă
11 oct 2011 1801 vizualizări
Instituţia Prefectului Vrancea a fost premiată ieri la Bucureşti, în cadrul unui eveniment organizat de Ministerul Administraţiei şi Internelor, intitulat „Premiile pentru modernizarea administraţiei publice”, prima ediţie.

Prefectura din judeţul nostru a fost premiată pentru modernizarea administraţiei publice, exemplu de bună practică şi strategie de dezvoltare a administraţiei publice prin atragerea şi gestionarea fondurilor europene. „Am considerat o prioritate majoră modernizarea administraţiei publice locale şi am căutat pe cît posibil să imprimăm un alt ritm în oportunitatea enormă pe care o avem în ceea ce priveşte atragerea fondurilor europene. Am implementat deja două proiecte şi acum îl desfăşurăm pe al treilea, dar nu ne vom opri aici”, ne-a declarat prefectul Ion Oprea, prezent ieri la ceremonia din Capitală. Premierea a avut la bază o selecţie, de 24 de proiecte din toată ţara, făcută de Unitatea Centrală pentru Reforma Administraţiei Publice din cadrul MAI. Prefectura Vrancea a primit în vara acestui an certificarea pe managementul calităţii, fiind printre puţinele din ţară care deţin acest certificat. (Mihaela BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
mari, acum 4580 zile, 2 ore, 3 minute, 2 secunde
Felicitari!!!!!!! Le meritati din plin....cunosc echipa de la Institutia Prefectului Judetului Vrancea,care se ocupa in mod direct de scrierea si implementarea proiectelor din fonduri europene,in citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.