Ultima oră

Mini Ştiri: Homocea: Mort în stradă

Ziarul de Vrancea
11 oct 2011 2075 vizualizări
O femeie le-a solicitat ajutorul poliţiştilor din Adjud după ce a observat un bărbat mort în faţa locuinţei. Incidentul s-a produs luni în jurul orei 17.26, iar în urma verificărilor s-a aflat că bărbatul este Constantin S., din Homocea

Cadavrul a fost dus la SML în vederea efectuării necropsiei. (R. M.)

Şuţii de la Bachus, după gratii

Nicolae Loancă şi Ionuţ Mihaiu, doi dintre cei trei autori ai furturilor de la Festivalul Viei şi Vinului au ajuns după gratii. Iniţial, magistraţii de la Judecătorie au respins solicitarea de arestare preventivă dispunînd doar măsura de a nu părăsi localitatea. În doar trei nopţi, tinerii au furat şapte Dacii din zona Independenţei şi a străzii Mărăşeşti. Ei rupeau firele contactului, iar pornirea se făcea pe direct. Doi dintre autori sînt recidivişti, în timp ce al treilea nu are antecedente penale. (G. S.)

Panciu: La zdup pentru că nu avea permis

O tînără de 26 ani din Focşani va sta după gratii pentru că s-a urcat la volan fără permis. Mihaela L. a fost reţinută de poliţiştii din Panciu pentru că pe numele ei era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de către Judecătoria Constanţa. Tînăra a fost dusă la Penitenciarul Focşani. (R. M.)

Bombe găsite la fier vechi

Muncitorii de la Remat Vrancea le-au solicitat ajutorul pirotehniştilor după ce au găsit, în timp ce sortau fierul vechi, muniţii neexplodate. Specialiştii au mers pe străzile Milcov şi Antrepozite din Focşani, de unde au ridicat 13 proiectile explozive, o grenadă defensivă şi o lovitură aruncător calibru 82 mm. Muniţia neexplodată a fost ridicată în vederea distrugerii. (R. M.)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.