Ultima oră

Mini-Ştiri: Violatorul din Vizantea trimis după gratii

Ziarul de Vrancea
10 oct 2011 1172 vizualizări
Laurenţiu Chiriluş, tînărul de 18 ani carea violat o copilă de 13 ani din comuna Vizantea Livezi, a fost trimis după gratii

Ieri, magistraţii de la Tribunalul Vrancea au decis ca tînărul să petreacă următoarele 29 de zile în arest. Acesta are dreptul la recurs, în termen de cinci zile. Poliţiştii şi procurori au strîns probe suficiente care arată că tînărul a intrat sîmbătă noaptea peste vecina sa de 13 ani în casă şi a violat-o. Poliţiştii vrînceni au primit apoi reclamaţie din partea mamei fetei. Cercetările efectuate au arătat că în noaptea de vineri spre sîmbătă, în jurul orelor 02.00, în timp ce minora era singură la domiciliu, tînărul a pătruns în casă prin forţarea uşii de la intrare şi, după ce a ameninţat-o pe copilă, a întreţinut relaţii sexuale normale cu aceasta. Familia fetei se alfa la o petrecere în sat.  (D. C.)


Coşurile de fum provoacă incendii


Odată cu răcirea vremii au apărut şi primele incendii datorate coşurilor de fum. O femeie din localitatea Bordeşti le-a solicitat ajutorul pompierilor după ce acoperişul locuinţei a luat foc. În urma incendiului au ars 5 mp din acoperişul casei şi circa 2 mp din tavanul unei camere. Conform pompierilor, incendiul a fost provocat de un coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile. Servanţii au mers şi în satul Poiana, comuna Vrîncioaia pentru a stinge un foc. În urma incendiului au ars 52 mp din acoperişul unei casei şi s-au deteriorat planşeele şi o parte din stoleria casei. Totul din cauza unui burlan deteriorat. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.