Ultima oră

Video!!!Supermarketul Lidl Focşani şi-a deschis azi uşile pentru presă şi oficialităţi

Mihaela Beșleagă
7 oct 2011 3106 vizualizări
Magazinul amplasat pe locul fostei autogări din Focşani, din Piaţa Victoriei, şi-a deschis astăzi porţile, de la ora 11.00, pentru presă şi autorităţile locale.

Reprezentanţii magazinului au prezentat produsele de pe rafturi, într-un tur al supermarketului. Luni, 10 octombrie, de la ora 8.00, supermarketul va fi deschis şi pentru publicul larg, focşănenii fiind  aşteptaţi cu preţuri promoţionale la mai multe produse alimentare şI non-alimentare. Ca noutate, pe lîngă produsele cu marcă proprie Lidl, în magazin funcţionează şi o brutărie, care produce pîine caldă şi alte specialităţi de panificaţie şi patiserie. Reprezentanţii magazinului se laudă cu preţuri mici şi anunţă că luni şi joi vor fi zile cu promoţii la mai multe produse, atît alimentare cît şi nealimentare. În prezent, în magazin lucrează 29 de angajaţi, dar se primesc CV-uri în continuare întrucît se vor face angajări şi în perioada următoare, spun reprezentanţii Lidl. Supermarketul deţine şi un teren de baschet cu nocturnă şi un loc de joacă pentru copii. În jurul magazinului există 95 de locuri de parcare. Programul magazinului este zilnic, de luni pînă sîmbătă între orele 8.00-22.00 şi duminică între 9.00-17.00. Pe 10 octombrie, pe lîngă Focşani, alte 10 magazine Lidl se vor deschide pentru public în toată ţară. Vom reveni cu detalii despre deschiderea noului centru comercial din Focşani în ediţia print a ziarului de mîine. (Mihaela BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.