Ultima oră

Reporter 007

Aurelian Ivan
3 oct 2011 1371 vizualizări
Frumos la Bachus, dar unde-i toaleta?

Cine nu a trecut prin noua Piaţă a Unirii zilele acestea nu ştie ce a fost la Festivalul Viei şi Vinului, dar o să vă spun eu. Pur şi simplu băutorii de vin şi mîncătorii de mici s-au călcat în picioare în “zona de food”. Dar asta nu-i o problemă, e bine, cheltuim că să facem economia să funcţioneze, dar să nu ai unde să... te…, ca omul, na. Bei un must, dar la un moment îţi vine, te uiţi în stînga, te uiţi în dreapta, nu e. Păi ce, conducătorii judeţului se duc cu gloata, nuuuu. Intră la Ateneu, că tot l-au făcut frumos. Normal. Focşănenii au copacii, scări de bloc, o toaletă ecologică de culoare albastră care miroase de îţi vine să îţi bagi pămînt în nas. Dar să-i lăsăm pe focşăneni, că se descurcă, mai un perete de clădire, mai un copac. Dar ce te faci cu oamenii din clădirile construite în parc şi nefinalizate, alea mari, moderne, unde au fost amenajate standurile viticultorilor, oamenii care fac emblema judeţului să fie cunoscută. Ăia care au adus vinul, ăia care au stat toată ziua în acele clădiri şi nu au avut unde să se ducă la budă, că nu e, nu s-au finalizat şi toaletele. Dar lasă-i şi pe ei, ce te faci cu oaspeţii cu ştaif care au venit să bea vin din Vrancea, cu ăia ce facem, ce le zicem, poftiţi aici la copac, e mai natural şi vă spălaţi acasă, că nu e nici apă, adică, ba da, apa e, în lac sau la cişmea, acolo de unde beau copiii, vă spălaţi acolo. În rest bună treabă cu Bachus-ul ăsta, dar scump. Adică am stat patru ani, s-au cheltuit mulţi bani şi într-un final Piaţa Uimirii s-a dat în mare grabă în folosinţă, fără să să se ţină cont şi de acest aspect de civilizaţie. Toaleta. În cazul în care au fost bude, greşeala organizatorilor că nu le-au făcut vizibile. (A. IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.