Ultima oră

Call-center pentru recensămîntul populaţiei

Gabriela Draghici
27 sep 2011 1584 vizualizări
Secretariatul Tehnic Vrancea pentru Recensămîntul Populaţiei şi al Locuinţelor a anunţat ieri că autorităţile centrale au pus la dispoziţia populaţiei numere de telefon pentru cetăţenii care au nelămuriri cu privire la recensămînt sau întrebările care vor fi adresate de către recenzori

Call center-ul poate fi apelat de la numele 1741 (Vodafone, Orange, Cosmote) şi 021 9201 (Romtelecom). De asemenea, pe site-ul Institutului Naţional de Statistică (www.insse.ro) au fost postate formularele de înregistrare. Peste 2.000 de persoane au fost recrutate la nivelul judeţului Vrancea, personalul de recensămînt urmînd să fie instruit la începutul lunii octombrie. „S-au primit 2.407 cereri, necesarul fiind de 2.246 persoane, inclusiv rezerve. Începînd cu data de 4 octombrie sînt programate instruirile cu personalul recrutat. Înstruirile vor avea loc în 12 centre de instruire: Focşani, Adjud, Mărăşeşti, Odobeşti, Panciu, Bîrseşti, Dumitreşti, Năruja, Obrejiţa, Tănăsoaia, Tătăranu, Vidra”, au anunţat cei de la Direcţia Judeţeană de Statistică, unde funcţionează Secretariatul Tehnic. Recensămîntul Populaţiei şi al Locuinţelor, primul după aderarea ţării noastre la Uniunea Europeană, va avea loc în perioada 22-31 octombrie 2011, însă organizatorii lucrează din plin la popularizarea acestuia printre cetăţeni. Trebuie să ştiţi că dacă veţi refuza să declaraţi datele cerute de recenzori riscaţi amenzi între 2.000 şi 5.000 de lei. Dacă doriţi să consultaţi chestionarele de la recensămînt puteţi accesa pagina web www.recensamantromania.ro. (Gabriela DRĂGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.