Ultima oră

Nuntă cu ştaif în familia viceprimarului Dobre

Mihaela Beșleagă
18 sep 2011 9784 vizualizări
Mădălin Dobre, fiul viceprimarului liberal din Focşani, Vasile Dobre, şi-a dus iubita la altar, pe Andreea Dobre, din Iaşi, în această sîmbătă.

“Tot, tot ce înţeleg, înţeleg numai pentru că iubesc” (Lev Tolstoi) a fost motoul sub care s-a desfăşurat nunta celor doi tineri. Cununia religioasă a avut loc la Biserica “Naşterea Sfîntului Ioan Botezătorul” din Piaţa Unirii, sub binecuvîntarea naşilor Irina şi Dan Schipor, iar petrecerea la Restaurantul Fashion Center, proaspăt renovat. Peste 300 de invitaţi au fost alături de cei doi miri, mulţi dintre aceştia prieteni ai celor doi, colegi în Asociaţia Internaţională a Studentilor Economişti, unde tinerii s-au şi cunoscut. De altfel, aceştia au fost şi o apariţie insolită şi sufletul petrecerii, pe muzica trupei Fantasy Band din Bucureşti, care o acompaniază pe Corina Chiriac în emisiunea ei de pe Naţional TV. Invitaţii s-au delectat cu bucate alese, dar şi un vin apreciat, din producţia omului de afaceri Daniel Guzu de la Ţifeşti. Printre invitaţi s-au numărat colegi de partid ai viceprimarului Dobre, şeful PNL Nini Săpunaru, primarul Decebal Bacinschi, şeful Administraţiei Pieţelor Fănică Popa, consilierii judeţeni Nicolae Lăţcan, Nicu Mazere, Ion Epure, omul de afaceri Dan Vicol care deţine Avicola, dealerul Toyota Gheorghe Bercuci,omul de afaceri Constantin Bazon,omul de afaceri Nicu Tanase, decanul Baroului Vrancea,Ticu Burcă,avocatul Maricel Soare,economistul Ion Alexe patronul S C Financial &Business Consulting Group(specializata in consultanta de accesari fonduri europene),familia Marioara si Manole Merchea,familia Nina si Dumitru Dila, precum şi mai multi funcţionari din cadrul Primăriei Focşani. Petrecerea a fost reuşită şi s-a prelungit pînă în zori de zi, după cum ne-au spus chiar petrecăreţii. Casă de piatră tinerei familii! (Z. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.