Ultima oră

Mini-Ştiri:După petrecere au plecat cu maşina acasă

Ziarul de Vrancea
18 sep 2011 1505 vizualizări
Doi bărbaţi vor fi cercetaţi penal după ce au petrecut cu băutură şi au plecat acasă cu maşina

Sîmbătă dimineaţă, poliţiştii focşăneni l-au depistat în trafic pe Adrian M., 30 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea un Daewoo sub influenţa alcoolului. Acesta avea o imbibaţie de 0,87 alcool pur în aerul expirat. De asemenea, agenţii l-au tras pe dreapta şi pe Petru T., 43 ani, din comuna băcăuană Letea. Acesta conducea un Peugeot şi avea o alcoolemie de 0, 72 mg/l. (D. C.)

Trimis în judecată pentru lovire

Ionuţ Cristi Ferbinte, de 25 de ani din Goleşti, a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Pe 20 aprilie, aparent fără nici un motiv, s-a întîlnit cu Ionel Rebega, pe care l-a lovit cu podul palmei în zona nasului. Ciudat este că cei doi nu au avut anterior nici un conflict, aşa că atitudinea lui Ferbinte pare a fi cel puţin bizară. Victima a avut nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale. (G. S.)

A băut pentru că... îi scăzuse tensiunea apoi a şofat

Un bărbat de 39 de ani din Focşani va da socoteală judecătorilor pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Dumitru Andronache a fost depistat în seara zilei de 1 spre 2 martie pe strada Cuza Vodă şi, pentru că mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest iar după ce i s-au recoltat probe biologice a reieşit că avea în sînge o alcoolemie record de 2,5 grame la mie. În faţa procurorilor, focşăneanul a declarat că a băut nişte vin roşu pentru că îi scăzuse tensiunea. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.