Ultima oră

Week-end de cuptor in Vrancea

Mihaela Beșleagă
17 aug 2011 1106 vizualizări
Meteorologii au vesti bune. Vremea va fi frumoasa azi, iar ploile abia daca se mai arata in sud-vest si la munte, dupa masa.

In rest, soare si vint usor in Moldova si Dobrogea, perfect pentru o zi de vara cu valori termice intre 23 si 31 de grade Celsius. Cel mai cald va fi in Cimpia de Vest si in Cimpia Romana, in timp ce valorile cele mai mici se vor inregistra in estul Transilvaniei si Bucovina. Aerul cald insa incepe sa isi faca simtita prezenta vineri, cind maximele ating si chiar depasesc 27 de grade in depresiuni, urmind sa urce spre 33 de grade in vest si sud-vest. Norii se mai arata doar peste munti, dar chiar si acolo sint sanse minime sa ploua, iar vintul se domoleste in toata tara. Simbata, vremea se va incalzi si mai mult, astfel incit temperaturile maxime vor ajunge la 35 de grade Celsius. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.