Ultima oră

Ghiseele sint inchise azi!

Mihaela Beșleagă
14 aug 2011 1261 vizualizări
Astazi, de sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului (Sfinta Maria Mare), functionarii din toate institutiile publice, bancare si oficiile postale nu lucreaza, intrucit ziua de 15 august este decretata zi libera pentru angajatii la stat.

 Asa incit astazi toate ghiseele publice vor fi inchise, bugetarii avind o mini-vacanta de trei zile. Daca aveati in plan sa platiti ceva facturi sau sa faceti rost de documente oficiale va trebui sa aminati pentru marti, 16 august, cind se va reveni la programul normal. Si cei care vor sa plece de acasa trebuie sa stie ca transportul public de calatori, cu exceptia CFR, are program de duminica. CFR Calatori a anuntat ca va suplimenta capacitatea unor trenuri pentru preluarea fluxulului de pasageri spre si dinspre litoral, în ziua de 15 august, cu peste 150 de locuri. Nici Bursa de Valori Bucuresti nu va desfasura operatiuni bursiere în data de 15 august 2011, datorita sarbatorii legale a Adormirii Maicii Domnului, se arata într-un comunicat al BVB. Tranzactionarea va fi reluata în data de 16 august 2011. Ziua de 15 august a fost inclusa în Codul Muncii ca fiind libera, alaturi de alte 10 sarbatori legale de peste an, în care nu se lucreaza. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.