Ultima oră

Viceprimarul Ionel Rusu a murit in fata dispensarului din Spulber

Gabriela Draghici
3 aug 2011 3893 vizualizări
Edilul avea ceva probleme cu sanatatea dar nimeni nu se astepta la deces

Ionel Rusu, viceprimarul comunei Spulber din muntii Vrancei, a murit ieri dupa-amiaza in urma unui presupus infarct, la numai 55 de ani. Edilul tocmai se intorcea de la Focsani, spun apropiatii sai, cind i s-a facut rau in fata dispensarului din comuna, unde medicul acorda consultatii doar de doua ori pe saptamina. Din pacate, viceprimarul s-a stins inainte de sosirea ambulantei. Cum decesul este suspect, politia a deschis o ancheta care va fi finalizata dupa ce se vor afla cauzele care au condus la neasteptatul deces. Vestea ca viceprimarul a murit a picat ca un trasnet peste comuna Spulber, acolo unde Ionel Rusu, consilier local PSD, era la al doilea mandat de viceprimar dupa alegerile din 2005 prilejuite de infiintarea comunei. Secretarului comunal Vlad Chiriac, care este si var cu viceprimarul, nici nu-i venea ieri sa creada cumplita veste. Acesta spune ca Ionel Rusu a fost internat de citeva ori in spital in ultimii 2 ani, dar din cauza altor afectiuni, si ca nu se astepta nimeni la un asemenea deznodamint nefericit. Viceprimarul de la Spulber era casatorit si avea doi copii, un baiat si o fata, ambii realizati. Pentru moment atributiile viceprimarului vor fi preluate de primarul Vasile Rusu coleg de partid. Cum componenta Consiliului Local Spulber arata o majoritate formata din PSD, existind cite un singur consilier de la PNL si unul PDL, este de asteptat ca viitorul viceprimar al comunei sa fie ales tot din rindurile consilierilor social-democrati. Decesul viceprimarului de la Spulber vine la mai putin de jumatate de an de la decesul unui alt edil, primarul Vasile Agurida (PSD), de la Tulnici. (G. D.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
raducanu mariana, acum 4659 zile, 12 ore, 58 secunde
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace
PrLaurentiu S., acum 4659 zile, 14 ore, 6 minute, 18 secunde
Dumnezeu sa il ierte si sa-l odihneasca! Suntem aproape cu sufletul de familia indoliata.
daniela harcan, acum 4659 zile, 19 ore, 31 minute, 18 secunde
condoleante familiei si Dumnezeu sa-l odihneasca!
PETRICA RASCAN, acum 4660 zile, 6 ore, 12 minute, 28 secunde
DUMNEZEU SA-L IERTE.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.