Ultima oră

Cluburi de vacanta gratuite la Biblioteca Judeteana

Gabriela Draghici
18 iul 2011 720 vizualizări
Sectia pentru Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene Duiliu Zamfirescu Vrancea continua traditia si deruleaza si in aceasta vara programul de vacanta Bibliovacanta .

Cea de-a III-a editie promoveaza cartea si educatia, noile tehnologii si utilizarea acestora in scop educativ prin joc si joaca. Oricine se poate inscrie la cluburile de vacanta gratuite ale bibliotecii, care se vor desfasura zilnic, intre orele 13.00-15.00. Astfel, in prima zi a saptaminii, Clubul de desen isi va deschide larg portile, iar ziua de marti va fi dedicata petrecerii timpului liber in gradina sectiei, la Clubul jucausilor. Miercuri se va "calatori" in lumea basmelor fermecate sau a lecturilor recomandate, usurind temele de vacanta ale micutilor, iar joi va fi ziua Clubul cinefililor, in care se vor putea viziona filme si desene animate din colectia bibliotecii. Nu vor lipsi jocurile de sah, remi sau scrabble, muzica, si nici concursurile "Cititorul verii" si "Personajul de poveste preferat" in acuarela, care le vor aduce premii si diplome participantilor. De asemenea, elevii sau cadrele didactice care vor sa dea o mina de ajutor se pot inscrie ca voluntari la sediul bibliotecii. (G. DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.