Ultima oră

(VIDEO!!!)Lucrarile de la titularizare nu se corecteaza in Vrancea

Gabriela Draghici
13 iul 2011 1362 vizualizări
92 de candidati au renuntat la titularizare cind au vazut subiectele

Examenul de titularizare a fost sustinut astazi de 303 de aspiranti la un post la catedra, 92 iesind din salile de examen la scurt timp dupa primirea subiectelor. Desi initial 770 si-au depus dosarele doar 543 s-au prezentat la validarea fiselor de inscriere la concurs. Cei 303 de candidati se vor lupta pentru 64 de posturi titularizabile, majoritatea dintre ele pentru invatatori si educatori. Lucrarile au fost transportate de o echipa a ISJ la centrele de corectare din tara. Cite doi inspectori scolari, alaturi de sofer si un jandarm au plecat aastazi pe traseul Galati, Neamt-Iasi, Brasov-Alba Iulia-Timisoara si Ploiesti-Bucuresti-Rimnicu Vilcea-Drobeta Turnu Severin, spre centrele de corectare. Rezultatele vor fi afisate la cele doua centre de examen, luni, 18 iulie, urmind ca in perioada 18-19, profesorii nemultumiti de notare sa depuna contestatii. Joi, 21 iulie, vor fi afisate rezultatele finale, iar in perioada 22-25 va avea loc repartizarea in sedinta publica a candidatilor care au obtinut cel putin nota 7. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.