Ultima oră

Oficialii ISJ Vrancea: Nu vor fi cresteri de note dupa contestatii

Silvia Vrînceanu Nichita
8 iul 2011 801 vizualizări
Statisticienii Inspectoratului Scolar Judetean Vrancea lucreaza la aceasta ora la centralizarea rezultatelor obtinute de absolventii vrinceni dupa recorectarea lucrarilor, ca urmare a celor peste 1.200 de contestati depuse.

"Din ce informatii avem pina la aceasta ora, procentul de promovabilitate dupa contestatii nu prea creste. Situatia finala va fi gata in aceasta dupa amiaza, inca se lucreaza la centralizarea datelor in cele doua centre. Potrivit calendarului, pina diseara ar trebui sa afisam rezultatele", ne-au declarant in urma cu citeva minute oficialii ISJ Vrancea. Profesorii corectori spun ca au primit contestatii inclusiv din partea unor elevi care au luat note de 1 si 2 la examen. Procentul de promovabilitate in judetul Vrancea este de doar 38,73% in prima sesiune a examenului de bacalaureat. Tocmai din acest motiv, 50% dintre elevi si-au contestat notele.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.