Ultima oră

Sportivi valorosi la turneul de tenis Vrancea Trophy

Silvia Vrînceanu Nichita
2 iul 2011 887 vizualizări
Turneul Vrancea Trophy a debutat in forta astazi pe grura Focsaniului. Potrivit organizatorilor, tabloul de calificari este complet, sapte dintre sportivii prezenti la inscriere fiind nevoiti sa plece acasa, ei nemaiavind loc intre calificanti.

Organizatorii au acordat sapte Wild-Carduri in calificari atit unor juniori membri de lot national al Romaniei cit si unor fosti sportivi ai CS Unirea Focsani, printre care Rares Ispas si Silviu Mistreanu. S-au stabilit, de asemenea, cele patru Wild-Carduri pentru tabloul principal, impreuna cu Federatia Romana de Tenis, dupa cum ne-a transmis prof. Razvan Bucuroiu, directorul turneului. Doua dintre acestea sint acordate celor mai valorosi juniori ai momentului, primul lui Marin Teodor, care vine direct de la Wimbledon pentru a participa la turneul de la Focsani, si al doilea lui Ignat Dragos. Celelate doua sint acordate de organizator lui Lucian Gheorghe si lui Teodor Apostu, doi dintre cei mai valorosi sportivi pe care i-a avut sectia de tenis a CS Unirea Focsani in ultimii 5 ani. Gheorghe Lucian se antreneaza acum la TC Pamira Sibiu, iar Teodor Apostu la CS Dinamo Bucuresti. Dupa cum se stie, turneul focsanean va fi punctat in clasamentele nationale de seniori ca si un turneu de categoria A. Intrarea la meciuri este gratuita, iar programul de desfasurare va fi de la ora 11.00 pina la 18.00, ora dupa care vor fi disponibile si rezultatele finale ale zilei. De luni incep meciurile tabloului principal, ultimele trei zile ale competitiei urmind sa fie dedicate semifinalelor si finalelor de simplu si dublu. In cursul zilei de luni, organizatorii vor da ochii cu presa in cadrul unei conferinte programata la sediul CS Unirea Focsani, pe strada Aleea Stadionului. Rezultatele competitiei de la Focsani vor fi disponibile si pe site-ul http://www.frt.ro/ro/competitii_detalii/2626 dupa orele 18.00.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.