Ultima oră

Mini-stiri

Ziarul de Vrancea
27 iun 2011 533 vizualizări
Cotesti: Insuccesul unui hot

O femeie in virsta de 43 de ani din comuna Cotesti s-a trezit cu hotul in casa. In momentul in care a dat nas in nas cu stapina casei banditul a sarit pe fereastra casei. A apucat insa sa sustraga 210 lei din locuinta femeii. Imediat, politistii au inceput investigatiile si i-au dat de urma. Ca o coincidenta, hotul este de aceeasi virsta cu cea de la care a furat. Diferenta este ca a venit din comuna Urechesti la Cotesti ca sa fure. Individul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea furtului. (A. I.)


Urmariti bagati la racoare


Vineri, 24 iunie, politistii focsaneni l-au gasit pe urmaritul national Serban Z., 47 de ani, din comuna Tataranu, care poseda mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea din data de 16.06.2011, pentru comiterea infractiunilor de lovire, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea linistii publice si amenintare. Barbatul era dat in urmarire nationala din 23 iunie si a fost incarcerat in Penitenciarul Focsani. In aceeasi zi a mai fost prins un cetatean cautat pentru ispasirea pedepsei in inchisoare. Lucratorii de la Postul de Politie Tifesti l-au depistat in sat, unde isi cauta de munca, pe Vasile Narcis S., 30 de ani, din Moinesti , judetul Bacau. Cel in cauza a fost adus in arestul IPJ Vrancea. (A. I.)


Vidra: A murit in conditii suspecte


In acest sfirsit de saptamina politistii din Vidra au fost sesizati de faptul ca Costica N., de 60 de ani, este mort in curtea locuintei sale. Politistii cerceteaza cazul pentru a afla cu exactitate ce s-a intimplat. (A. I.)


Panciu: Au furat jumatate de tona de motorina


Politistii panceni au fost sesizati de faptul ca in noaptea de joi spre vineri, 23/24 iunie, doi indivizi Marius M. si Marius C. au sustras aproape 600 de litri de motorina de la o firma din Galati, pe care au valorificat-o ulterior la pret de chilipir. Politisii i-au prins si au recuperat carburantul in valoare de 3.000 de lei. (A. I.)


Panciu: Bataie in strada


Politistii din Panciu au fost sesizati de catre Ciprian C. din localitate despre faptul ca in timp ce se afla in fata unui bar din oras, impreuna cu doi prieteni, a fost lovit de un necunoscut. In timpul altercatiei, omul si-a pierdut telefonul mobil si un pachet de tigari. In urma cercetarilor, politistii l-au identificat pe principalul suspect, Ion C., tot din Panciu. Bunurile pierdute au fost gasite la locul faptei. Autorul este cercetat penal. (A. I.)


De la 14 ani, hot de meserie

Un tinar de 17 ani, de loc din Cirligele, a fost trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Procurorii spun ca Lucian C. a patruns pe 21 aprilie intr-un magazin din Focsani, de unde a sustras bunuri diverse, in valoare de 600 lei. Adolescentul a venit special in Focsani pentru a gasi o locatie pe care sa o praduiasca. Acesta nu este la prima fapta. Potrivit procurorilor, acesta a mai comis un furt in 2008. (G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.