Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
24 iun 2011 425 vizualizări
Marasesti: Un copil de noua ani a sarit prin foc si s-a ars

Un copil de 9 ani din satul Calimanesti, orasul Marasesti, a fost adus de urgenta la Spitalul din Focsani dupa s-a ars. Totul s-a intimplat dupa ce impreuna cu mai multi prieteni, baiatul a facut un foc de tabara si a sarit prin el. Hainele i-au luat foc, dar pina a ajuns acasa copilul a suferit arsuri de gradul III/IV. A fost internat in sectia de chirurgie infantila si se afla sub supraveghere medicala. (R. M.)


Urechesti: A trecut strada fara sa se asigure


Un barbat din comuna Sihlea a fost ranit in urma unui accident produs miercuri seara. Politistii au stabilit ca pe E 85, la Urechesti, Nicolae D., 51 ani, a traversat prin loc nepermis si fara sa se asigure, fiind accidentat grav de un VW condus regulamentar de un basarabean. (D. C.)


Cirligele: Casa in fIacari de la o tigara


Un barbat din satul Dalhauti, comuna Cirligele, le-a solicitat ajutorul pompierilor dupa ce a observat ca i-a luat foc casa. în urma incendiului au ars acoperisul casei, mobilier si imbracaminte. Din primele verificari s-a constatat ca incendiul a fost provocat de fumatul in locuri nepermise. Servantii au mers si in cartierul Adjudul "" Vechi unde a ars o tona de furaje. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric produs de conductori electrici improvizati. (R. M.)


Cazan de tuica vindut la fier vechi


Trei tineri din Adjud sint cercetati pentru furt dupa ce au sustras un cazan de tuica si l-au vindut la fier vechi. In cursul noptii de marti spre miercuri, persoane necunoscute au patruns intr-o locuinta din comuna Paunesti de unde au luat un cazan de tuica de 170 litri. Valoarea prejudiciului a fost de 2.000 lei. In urma verificarilor s-a stabilit ca imediat dupa furt, cazanul a fost taiat si transportat la o unitate de colectare de materiale fier vechi din Adjud. Hotii sint Marius Ionut T., 23 ani, Vasile George T., 21 ani, si Catalin J., 17 ani, toti din Adjud. Cei trei au fost dusi la audieri. (D. C.)







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.