Ultima oră

Turneul VRANCEA TROPHY va avea loc de Zilele Focsaniului

Silvia Vrînceanu Nichita
22 iun 2011 678 vizualizări
Turnelul de tenis VRANCEA TROPHY se reia pe zgura de la Focsani. Editia a VII-a turneului VRANCEA TROPHY va avea loc in perioada 2 - 10 Iulie pe terenurile de la Clubul Sportiv Focani, cu implicarea financiara a Primariei Municipiului Focsani.

Intrecerea reprezinta unul din cele 8 turnee Futures ce compun Circuitul International al Romaniei, intitulat PROVISION PRO CIRCUIT, sub egida Federatiei Romane de Tenis si a Federatiei Internationale de Tenis, dupa cum anunta organizatorii. Focsaniul, unul din centrele tenisului national, a primit licenta Federatiei Romane de Tenis pentru organizarea unuia dintre cele 8 turnee ale circuitului masculin PROVISION PRO CIRCUIT in 2011, alaturi de Bucuresti, Craiova, Bacau, Medias, Pitesti si Iasi. Competitia este dotata cu premii in valoare de 10.000$, iar castigatorul turneului va obtine 18 puncte ATP. "Pentru Focsani, acest turneu reprezinta o ocazie unica cu prilejul careia sportul de inalta performanta isi face simtita prezenta atat din perspectiva premiilor oferite, cit mai ales prin valoarea si clasamentului jucatorilor profesionisti prezenti dar si prin mediatizarea evenimentului. Aceasta competitie, parte a programului Zilelor Municipiului Focsani, reprezinta cel mai important eveniment sportiv al anului si de aceea va invitam sa fiti alaturi de noi. Intrarea este GRATUITA, iar cel mai bine clasat jucator profesionist inscris vine din Rusia si este pe locul 285 ATP. Poate fi admirat alaturi de ceilalti aproape 100 de tenismeni veniti de pe tot globul, pe terenurile de tenis ale complexului sportiv Unirea Focsani din cartierul Sud incepind cu sambata, 2 iulie 2011", anunta echipa VRANCEA TROPHY. Primele 3 zile ale competitiei sint dedicate intrecerilor din tabloul de calificari, pentru ca de luni, 4 iulie, sa inceapa meciurile tabloului principal, unde pana acum figureaza doi romani valorosi: Razvan Sabau, campion de juniori la Wimbledon, respectiv Alexandru Luncanu, membu al lotului Romaniei de Cupa Davis, iar alaturi de ei, organizatorii pregatesc si alte surprize! Ultimele trei zile ale competiei sint dedicate semifinalelor si finalelor de simplu si dublu. Programul zilnic de desfasurare a meciurilor va fi intre 10:00 "" 18:00 de luni pana joi si incepind cu ora 11:00 de vineri pina duminica. Primaria Municipiului Focsani, alaturi de organizatori, va invita sa luati parte la intreceri, sa ii incurajati pe sportivii romani si sa va bucurati de surprizele placute oferite de sportul alb!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.