Ultima oră

SANATATE: Manipulare. Nu semnam contractele. Declaratiile Doinei Mihaila au fost scoase din context

Ziarul de Vrancea
9 iun 2011 586 vizualizări
afirma Rodica Tanasescu, presedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei

Rodica Tanasescu, presedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei, a declarat pentru HotNews.ro ca medicii de familie nu semneaza contractele cu CNAS, contrazicand anuntul din aceasta dimineata al agentiilor de stiri. "E o manipulare. Nu semnam contractele. Declaratiile Doinei Mihaila au fost scoase din context. Atunci cand vom incheia contractarea, dosarele vor trebui sa fie prelucrate. Doina Mihaila a spus ca depunem dosarele fara sa le semnam pentru ca sa evitam apoi sa stam la cozi la Case. Cererile raman nesemnate si doar se depun. Asta nu inseamna in niciun fel semnarea contractului", a declarat Rodica Tanasescu pentru HotNews.ro.


In aceasta dimineata, agentiile de stiri au anuntat incheiarea conflictului dintre medicii de familie si autoritati, fiind citate declaratiile Doinei Mihaila, presedintele Patronatului Medicilor de Familie, una dintre organizatiile care reprezinta breasla. Anuntul a venit in urma negocierilor esuate miercuri dintre autoritati si reprezentantii medicilor de familie.



de MVA HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.