Ultima oră

POLITICA: Ponta: Gata, nu mai asteptăm UDMR, e clar că au decis să rămănă cu PDL

Ziarul de Vrancea
8 iun 2011 462 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net liderul PSD Victor Ponta spune că USL nu mai asteaptă ca UDMR să i se alăture, deoarece este clar că Uniunea a ales să rămănă cu PDL si a deplăns că maghiarii cedează la santajul democrat-liberalilor.

Prezent la videochatul Realitatea.net, Ponta a fost intrebat cat mai asteaptă opozitia un răspuns de la UDMR. "Nu mai asteptăm. Gata! Din punctul meu de vedere, lucrurile s-au incheiat. E clar "" si e decizia lor, a UDMR "" că vor rămane alături de PDL. Si hotărarea noastră e foarte clară: ne dorim să luăm 50 la sută USL-ul, ca să putem să desemnăm premierul indiferent de ce vrea Traian Băsescu si ca să guvernăm fără UDMR. Fără nici o supărare", a spus el.


Liderul PSD a sustinut că UDMR a sustinut in Parlament unele lucruri in care nu credea, doar pentru că PDL le-a spus maghiarilor că se va rupe coalitia. Lui Ponta i s-a amintit de declaratia liderului UDMR Kelemen Hunor că Uniunea nu poate accepta santaje, el replicand că UDMR cedează la santajul PDL. "Ee, dar văd că reactionează la santajul PDL. Eu stiu, că sunt in Parlament. Pe multi dintre deputatii UDMR ii cunosc, e dl Marton Arpad pe care il apreciez foarte mult. Si au votat o multime de aberatii, cum a fost aceea că să schimbăm compozitia politică pentru că trebuie să le dăm la UNPR functii. Si m-am dus si i-am intrebat: . . . . . . Deci văd că la santajul altora mai cedează. Eu nu i-am santajat niciodată si nici nu fac politică in felul acesta. Acesta e genul de ", a mai afirmat Ponta.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.