Ultima oră

Pentru o asigurare falsa, si-a cumparat un dosar penal cu 200 lei

Ziarul de Vrancea
7 iun 2011 1312 vizualizări
Un barbat din Slobozia Bradului a incercat sa ofere unui politist 200 lei pentru a-l face scapat de plata unei contraventii

Ieri, la orele prinzului, un barbat de 55 de ani din Slobozia Bradului a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa ofere o mita de 200 de lei unui om al legii. Barbatul fusese oprit de agentul principal Gabriel Lazarica, de la biroul comunal al Politiei Gugesti, in urma cu doua zile, pentru un control de rutina. La volanul autoturismului oprit se afla Viorel Boros, din Slobozia Bradului, care a prezentat la control o polita de asigurare falsificata, autoturismul fiind inmatriculat in Italia. Pentru ca politistul a depistat falsul, Boros a incercat sa ii ofere initial suma de 108 lei, pe care agentul principal a refuzat-o. "Soferul a incercat initial sa ofere politistului suma de 108 lei, dupa care a revenit in cursul zilei de azi (n.r.- de ieri) cu suma de 200 lei. Flagrantul a avut loc la sediul politiei Gugesti", a precizat comisarul sef Virgil Cristian, seful Directiei Generale Anticoruptie Vrancea. La flagrant au participat si lucratori din cadrul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) alaturi de procurorul delegat pentru cauze anticoruptie de la Parchetul de pe linga Tribunalul Vrancea. "In urma flagrantului, barbatul care a incercat sa ofere spaga va fi cercetat penal pentru dare de mita, in stare de libertate. Acesta nu are antecedente penale", a precizat procurorul Paul Mihaila, purtatorul de cuvint al Parchetului judetean. Astfel, Viorel Boros se va alege cu dosar penal pentru fapte de coruptie in conditiile in care, pentru lipsa asigurarii, ar fi primit doar o sanctiune contraventionala. Luna trecuta, un alt sofer prins in offside, conducind fara a detine permis de conducere, a incercat sa ofere unui politist de la Pufesti suma de 200 de euro pentru a scapa de dosar penal. Politistul a denuntat intentia de mita superiorilor iar cel care voia sa-si "plateasca" un cazier curat, s-a ales cu doua dosare penale. (G. SAVA, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739405 zile, 13 ore, 58 minute, 29 secunde
CATA spaga a luat acest Lazarica la viata lui de gabor si acum se da fata mare..?? HAI SIKTIR !! Pacat de amaratele astea de victime ca voi gaborii garaiti de spaga bagabontilor !!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.