Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
7 iun 2011 493 vizualizări
Focsani: Baiat de 11 ani lovit de masina

Un baiat de 11 ani din Focsani a fost lovit de o masina in parcarea de la ANL-uri. Incidentul a avut loc duminica dupa-amiaza, in timp ce copilul se plimba cu bicicleta. Politistii au stabilit ca, din pricina neatentiei, micutul a intrat in coliziune cu un autoturism, care se afla in miscare si care era condus regulamentar. în urma incidentului baiatul a fost ranit usor. Parintii au coborit intr-un suflet din bloc, dar au rasuflat usurati dupa ce medicii le-au comunicat ca pustiul nu are rani grave. Soferul le-a spus politistilor ca pur si simplu s-a trezit cu bicicleta peste masina. (D. C.)

Mera: A vrut sa moara cu medicamente pentru tensiune

Un barbat de 44 ani din comuna Mera a fost adus de familie la Spitalul Judetean din Focsani dupa ce a luat un pumn de medicamente. Dupa ce si-a facut curaj cu alcool, barbatul a inghitit mai multe vitamine, dar si un medicament administrat pentru tensiune arteriala. Barbatul a fost trimis in sectia de psihiatrie pentru un control de specialitate. (R. M.)

Focsani: Etnobotanicele i-au deranjat psihicul

Un tinar de 20 ani din Focsani a avut nevoie de ajutorul medicilor din spital dupa ce a fumat plante etnobotanice. Baiatul, care sufera de retard mental usor si schizofrenie paranoida, era si baut in momentul in care a fost adus la spital. Pacientul a fost trimis pentru un control la psihiatrie. (R. M.)

Tataranu: A sarit gardul ca sa fure o bicicleta

Nu s-a gindit nici o clipa la consecinte si a sarit gardul, pe timp de noapte, in seara zilei de 24 septembrie, in curtea unui vecin. A furat o bicicleta iar acum, Romica I., de 21 de ani din Tataranu, s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat. Bunul, in valoare de 270 lei, a fost recuperat. (G. S.)

Chiojdeni: A taiat un fag nemarcat

Daniel Beldeman, de 35 de ani din Chiojdeni, este acuzat ca a taiat un fag din padurea unui localnic, fara a fi marcat. Conform procurorilor, barbatul a mers in padure, pe 5 februarie, a doborit copacul si a folosit materialul lemnos. Valoarea prejudiciului creat este de aproape 2.000 lei. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.