Ultima oră

POLITICA:CTP, despre numirea lui Lăzăroiu: Este o bătaie de joc la adresa omului muncii

Ziarul de Vrancea
3 iun 2011 349 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat vineri la Realitatea TV că numirea lui Sebastian Lăzăroiu ca ministru al Muncii este "o bătaie de joc la adresa omului muncii" din această tară. CTP a mai spus că, probabil, Dumnezeu i-a "luat mintile" premierului Emil Boc sau celui care l-a numit pe fostul consilier prezidential în această functie.

"Bănuiesc că domnul Lăzăroiu a concurat pentru postul acesta cu Alexandru Arsinel si Ilie Năstase si că a castigat la mustată postul de ministru al Muncii. Putea să-l castige si pe cel de ministru al Apărării la fel de bine", a declarat Cristian Tudor Popescu la Realitatea TV.


"Lăsand gluma la o parte, singura expresie potrivită pentru ceea ce aud este "cand Dumnezeu vrea să termine pe cineva ii ia mintile". Probabil că asta se intamplă acum cu domnul Boc sau, mă rog, cine o fi hotărat. Sau domnul Băsescu. Este o bătaie de joc la adresa omului muncii din tara asta. Ce-o să facă domnul Lăzăroiu acolo? O să furnizeze niste sondaje plăcute probabil, in loc de locuri de muncă si salarii", a completat jurnalistul.


"Ministerul Muncii... păi acolo trebuie să ai o experientă de decenii. E poate cel mai greu minister, in care intri in direct cu oamenii, in care ii lovesti direct prin măsurile pe care le iei. Lăsand la o parte lipsa de experiantă a lui Lăzăroiu, ce prestigiu are el, ca persoană? El a fost un consilier al presedintelui care s-a ocupat cu vorbitul la televizor si făcutul de propagandă lui Traian Băsescu. Am crezut că e o glumă", a mai spus Cristian Tudor Popescu.


Acesta a adăugat că numirea lui Lăzăroiu nu este in avantajul nimănui, "nici al lui Băsescu, nici al lui Boc, nici al partidului". Mai mult, spune jurnalistul, la congresul PDL a fost vizibil că cei din conducerea partidului nu mai sunt interesati de reactia cetătenilor in deciziile pe care le iau, pentru că sunt "fascinati" de lupta dintre ei si de lupta de putere.


"Faptul că reactia opiniei publice, a mass-media nu interesează pe nimeni din conducerea PDL e luatul mintilor dinainte de final", a completat jurnalistul.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.