Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
3 iun 2011 468 vizualizări
Sondaje pentru miting printre politistii vrinceni

Sindicalistii din politia vrinceana au inceput ieri consultarile privind modul cum vor protesta in urma deciziei ministrului Traian Igas de a taia norma de hrana. Politistii au fost anuntati printr-un document intocmit de Directia Financiara din cadrul MAI si semnat de ministrul Igas ca le este redusa norma de hrana cu aproximativ 550 de lei, din lipsa fondurilor. Toti angajatii ministerului vor fi afectati de reducerea normei de hrana de la 720 la 130 de lei, venitul lunar al unui angajat urmind sa ajunga la maximum 1.200 de lei. Liderii de sindicat din Vrancea au intrat in priza. "Am initiat sondaje in rindul membrilor de sindicat pentru a vedea ce forma de protest vom face. Este posibil sa organizam proteste pe plan local sau sa participam la cele de la Bucuresti, dupa 6 iunie", a precizat inspectorul principal Angelin Ciobanu, liderul SNPPC Vrancea. (D. C.)


Centru pentru copii la Cimpineanca


Guvernul Romaniei a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investitii "Centrul de zi pentru copii «Sf. Elena»" din Cimpineanca, in cadrul proiectului "Servicii comunitare de prevenire a separarii copilului de familia sa si instruirea personalului aferent". Titularul proiectului este Ministerul Muncii, iar valoarea investitiilor se ridica la 441 mii lei, din care constructie si montaj, 362 mii lei. Centrul va avea o capacitate de 15 copii/serie, iar durata realizarii lui este de noua luni. Banii vin dintr-un imprumut la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, iar indicatorii tehnico-economici au fost publicati zilele acestea in Monitorul Oficial. (I. C.)


Traficantul de la Mindresti a obtinut reducerea pedepsei


Tinarul condamnat in martie la patru ani de inchisoare pentru trafic de droguri a obtinut ieri reducerea executarii pedepsei cu circa jumatate de an. Adrian Daniel Rezmerita a depus o contestatie la executare prin care a solicitat reducerea pedepsei aplicate cu durata arestarii provizorii. Instanta de judecata i-a admis contestatia. Potrivit deciziei Tribunalului, tinarul a stat in arest din 21 noiembrie 2009 pina pe 4 martie 2010. Conform procurorilor de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Vrancea, Rezmerita a vindut unor investigatori sub acoperire diverse cantitati de canabis. La ultima tranzactie, tinarul urma sa aduca circa un kilogram de canabis insa a fost avertizat prin sms de prezenta politistilor in zona chiar de Alexandrina Matei, de 22 de ani, colaboratoarea anchetatorilor, care a si a fost trimisa la rindul sau in judecata pentru favorizarea infractorului. Dupa ce a primit sms-ul, tinarul a scapat de droguri, acestea nefiind gasite nici in ziua de azi. (G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.