Ultima oră

Focsaneanul Decebal Negoita, pentru a doua oara la duel

Gabriela Draghici
2 mai 2011 1937 vizualizări
Dupa un duel la activ si dupa ce au condus in clasamentul emisiunii, Decebal si vedeta Lavinia vor intra din nou la duel vineri, la Dansez pentru tine

Vineri seara, ringul de la "Dansez pentru tine" a fost luat in stapinire de vampiri, dansuri incendiare si multi stropi de ploaie. Dupa nenumerate accidentari si cu un duel la activ, focsaneanul Decebal si partenera sa, cintareata Lavinia Pirva au devenit una din cele mai incercate perechi pe ringul de dans. Dupa ce au condus clasamentul notelor juriului, Decebal si Lavinia au fost condamnati inca o data la duel. Desi dansul in ploaie a fost unul sexy, Decebal si Lavinia nu au convins juriul ca merita sa sa scape de emotiile duelului. Vineri, 6 mai, acestia se vor lua la intrecere in pasi de dans cu Augustin Vieru si Aurora Tonea, care au ramas in continuare la duel. Perechea-vedeta a serii a fost cea formata din focsaneanca Claudia Raea, eleva in clasa a XII-a la Liceul cu Program Sportiv Focsani si vedeta Gabriel Coveseanu, care au incheiat editia de vineri in fruntea clasamanetului. In urma dansurilor pline de spirit si umor, perechea a primit nenumarate note de zece si ropote de aplauze din partea publicului spectator. "Precipitatiile" din platoul emisiunii i-au purtat noroc si focsaneanului de "adoptie" Stefan Rebeja, elev in clasa a XII-a tot la Liceul cu Program Sportiv Focsani. Pentru ca a realizat dansuri dinamice si pline de senzualitate alaturi de partenera sa, vedeta Roxana Ionescu, Stefan a reusit sa se clasifice pe locul al doilea in bilantul notelor juriului. Claudia lupta pentru a-i oferi mamei sale o locuinta, in timp ce Stefan pentru a-si salva familia de saracie. Telescpectatorii ProTV au din nou o misiune greu de indeplinit. Vineri, ei vor avea de ales care poveste merita sa mearga mai departe intru implinirea visului. Vrincenii il pot sustine pe focsaneanul Decebal Negoita, care lupta pentru ca fiul sau sa invinga sindromul Down, trimitind un sms la 1332 cu textul "Lavinia" sau pot suna si la 0900.760.418. Blogosfera Vrancea si internautii focsaneni il sustin in continuare pe Decebal. Sotia acestuia, Dana, a facut un apel la toti focsanenii, printr-un mesaj postat pe Blogosfera Vrancea. "Eu nu mai spun nimic...Nu stiu ce sa mai cred, ce sa mai simt...Stiu ca nu sint cei mai buni, dar stiu ca Vlad merita din plin sa fie ca toti noi peste ani. Are o capacitate atit de mare de a invata incit uneori ma intreb daca nu ar fi existat acel cromozom in plus cum ar fi fost? Acum spun sa votati Lavinia pentru ca ii iintindeti o mina lui Vlad", s-a exprima tinara sotie si mamica. (Gabriela DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.