Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
22 apr 2011 838 vizualizări
Doliu la Directia de Sanatate Publica

Responsabil de numar: Raluca MANOLACHE



Salariatii Directiei de Sanatate Publica Vrancea sint in doliu dupa ce unul dintre inspectorii sanitari a decedat intr-un spital din Bucuresti. Costache Iordan, 57 ani, s-a stins din viata la un spital din Bucuresti miercuri dimineata dupa ce a facut o insuficienta cardiaca. De altfel, acesta a ajuns in Capitala dupa a aflat ca doar 20% din inima sa mai functiona in mod normal. Trupul neinsufletit al barbatului a ajuns la Tifesti, localitate unde va avea loc si inmormintarea. Cel ce a fost Costache Iordan va fi condus pe ultimul drum de familie, prieteni si toti cei ce l-au cunoscut simbata. Colegii sai spun ca "domnul Iordan era un om de toata isprava". (R. M.)


S-a ridicat restrictia de tonaj dintre Varnita "" Racoasa


S-a ridicat restrictia pentru autovehiculele de mare tonaj impusa pe DN2L Varnita ""Racoasa. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat ca a fost ridicata restrictia pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 pe acest sector al drumului. Restrictia a fost impusa pe 15 aprilie 2011 din cauza unei viituri care afectase podul peste piriul Susita. Se mentine insa restrictia de drum ingustat, semnalizata prin indicatoare. (R. M.)


Opt familii cu sechestru de la Primarie


Municipalitatea anunta pe site-ul institutiei ca opt familii risca sa ajunga in strada din cauza datoriilor la bugetul local, tocmai acum, de sarbatorile de paste. "In conformitate cu art. 43, alin. 3, din O.G. nr. 92/2003 republicata, privind Codul de procedura fiscala in cazul creantelor bugetare, Primaria Mun. Focsani anunta ca, pentru urmatorii debitori, continua procedura de executare silita prin emiterea proceselor verbale de sechestru si anexele la acestea, in urma titlurilor executorii, ca urmare a neachitarii la termen a obligatiilor rezultate din diverse acte administrativ fiscale", se arata in anuntul Primariei. Este vorba de familii care locuiesc pe b-dul Unirii si pe strada Longinescu, la diferite adrese. (I. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739410 zile, 22 ore, 47 minute, 37 secunde
DUMNEZEU SA-L IERTE PE CEL DECEDAT !!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.