Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
22 apr 2011 613 vizualizări
Vidra: Octogenara arsa a fost transferata la Spitalul Judetean

Victima incendiului produs miercuri in satul Viisoara, comuna Vidra, a fost transferata la Spitalul Judetean. Medicii de la Vidra au stabilizat-o dupa care au decis ca femeia are nevoie de ajutorul medicilor de la Spitalul Judetean. Astfel, Smaranda Sandu, 86 ani, a fost adusa la sectia de Terapie Intensiva. Femeia a suferit arsuri de gradul I si II pe aproape jumatate din corp in urma incendiului produs din cauza unei oale de mincare uitate pe foc. Flacarile s-au propagat cu ajutorul vintului si au cuprins alte doua case invecinate. (D. C.)


Sihlea: A picat din tren dupa ce a ametit


O tinara din Golesti a ajuns ieri dimineata la Spitalul din Focsani dupa ce a cazut din tren. Aceasta s-a urcat in trenul 5311 care circula pe traseul Buzau ""Marasesti dar in halta la Voetin, localitatea Sihlea, a deschis usa pentru putin aer pentru ca se simtea rau si a cazut. Femeia a fost preluata de catre un echipaj al ambulantei si transportata la spital. (R. M.)


Popesti: Amenintat cu moartea si batut de vecin


Un barbat din comuna Popesti l-a amenintat cu moartea pe vecinul sau si apoi i-a aplicat o corectie sora cu moartea. Incidentul a avut loc la sfirsitul anului 2010, cind agresorul a aruncat cu pietre pe casa victimei. Iesit afara sa vada ce se intimpla, vecinul a primit o bataie serioasa si a necesitat 8 zile de ingrijiri medicale. Agresorul in virsta de 39 de ani a fost trimis in judecata de procurorii vrinceni si risca sa stea dupa gratii. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.