Ultima oră

Macarie, omul orchestra revine pe scena din Marasesti

Silvia Vrînceanu Nichita
8 mar 2011 1887 vizualizări
Macarie Enache, supranumit omul orchestra , revine pe scenele din orasul Marasesti, la 15 ani de la lansarea sa in lumea artistica, intr-un spectacol de zile mari, dedicat femeii.

"E ziua noastra, nu o putem ignora, veniti sa o sarbatorim impreuna cu muzica, dans si voie buna si sa uitam pentru doua ore de toate grijile vietii si de suparari, sa intinerim macar putin alaturi de cei mai talentati tineri artisti ai orasului Marasesti", suna invitatia la spectacolul care va avea loc astazi, 8 Martie, de la orele 16:30, la Clubul Elevilor Marasesti. Spectacolul se anunta unul de "divertisment adevarat", sub indrumarea animatorilor locali Nela Antohie, alias Pufy, Maricel Chipaila, profesor de canto, si Costica Vlaicu, directorul de la Clubul Elevilor. Pe scena vor urca pentru a descreti fruntile marasestenilor Aron Durancea, un artist din Tecuci, cintaretele locale de muzica populara Iulia Vatafu si Andreea Marcu, dar si alti invitati, iar un numar special de dans va interpreta trupa Star. Pe scena va urca si Macarie - "omul orchestra", un artist care poate imita o orchestra cu vocea sa deosebita si care face furori in spectacolele de circ din tara. Spectatorii i-ar fi dorit pe scena si pe "Puf si Pica", formatia care performa in oras in anii 2000, un "puisor local" al celor de la "Vacanta Mare". Din pacate, unul dintre componentii formatiei, Octavian Paisie, Doru Octavian Dumitru al Marasestiului, nu s-a putut invoi de la serviciu pentru a-i amuza pe concitadinii sai. Nela Antohie, alias Puf, si Octavian Paisie, alias Pica, s-au reunit pe scena dupa 13 ani in toamna anului trecut, la Teatrul Municipal din Focsani, la un bal al bobocilor, si promit sa revina pe scena. Cit priveste spectacolul de azi, organizatorii spun ca vor aborda toate genurile muzicale, "de la muzica clasica, pina la manele", tinind cont ca Marasestiul este un oras cu o populatie diversa. Intrarea se face pe baza de invitatie. (Silvia VRINCEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739417 zile, 9 ore, 45 minute, 15 secunde
sa va fie rusine ca aceste activitati nu pot fi tinute la casa de cultura ! de fapt cu un director incult nu poti face cultura!
, acum 739417 zile, 9 ore, 45 minute, 15 secunde
Cine e director la casa de cultura? Una care dadea cu matura prin cimitir? Da,om de cultura...cultura zambilelor de pe morminte!
, acum 739417 zile, 9 ore, 45 minute, 15 secunde
Dar de ce Casa Pionierilor este o rusine?Rusine autoritatilor ca au inlaturat-o pe PUFI......De ce? pt ca ii facuse campanie fostului edil? jenant,d-le TICOS.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.