Ultima oră

ESENTIAL:Gigi Becali profită de revolutia din Libia: O să recuperez creanta de 90 de milioane de dolari!

Ziarul de Vrancea
22 feb 2011 485 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Gigi Becali a cumpărat o firmă care avea de încasat creante de căteva sute de milioane de euro din străinătate, în special din Libia sau Ucraina.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marti, că inlăturarea lui Muammar Gaddafi de la conducerea Libiei l-ar putea ajuta să recupereze mai repede datoriile de peste 90 de milioane de dolari ale acestui stat către una dintre firmele sale.


"Nu imi fac probleme, in orice situatie imi voi recupera banii. Ba mai mult, cred că e posibil să recuperez datoria mai repede intr-un regim democratic, e posibil ca revolutia asta să mă ajute. Nu aveam o promisiune de la Gaddafi că va plăti, ci din partea Libiei. E vorba de mai mult de 90 de milioane de dolari, aproape o sută de milioane", a declarat Becali, pentru Mediafax.


La inceputul anului, el a spus că nu este afectat de criza financiară si că a cumpărat o firmă care are de incasat creante de "cateva sute de milioane de euro" din străinătate, din tări precum Libia sau Ucraina.


"Am creante de vreo cateva sute de miloane de euro de incasat din străinătate, de la o societate. Uite asa, sunt norocos, am luat o societate, am dat 35 de milioane pe ea si ea are creante de recuperat de prin Libia, de prin tările arabe, de prin Ucraina, de pe colo, de colo, vreo cateva sute de milioane de euro. Că s-a hotărat Gaddafi să plătească datoriile si am vreo sută de milioane de recuperat", spunea atunci Becali.


Gaddafi conduce Libia de peste 40 de ani, dar in prezent au loc manifestatii de amploare impotriva regimului său. Reprimarea manifestatiilor s-a soldat cu cateva sute de decese.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.