Ultima oră

LIFE:Serban Huidu: Trag tare, o să fiu căt mai curănd alături de voi!

Ziarul de Vrancea
22 feb 2011 483 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net vedeta de la Prima TV a multumit fanilor pe blog si a promis că va fi în curănd alături de ei.

"Am citit mesajele de incurajare si pe cele cu răutăti, dar nu mă afectează, nu le bag in seamă. Oricum sunt putine. Fac recuperare o dată pe zi. Merg la bazin si fac recuperare. în această perioadă am invătat mult. Care sunt valorile vietii si pentru ce trăim! Familia si prietenii. O să fiu cat mai curand alături de voi. E o promisiune!", scrie Serban Huidu pe blogul lui, intr-un post intitulat "Trag tare!".


Serban Huidu a revenit pe 4 februarie in Romania. La momentul respectiv, reprezentanii Prima TV au declarat că Serban Huidu se simte bine si isi continuă recuperarea.


în 14 februarie, Serban Huidu si-a vizitat colegii din studioul Kiss FM si a intrat in direct cateva minute la emisiunea "Cronica CarcotaSilor".


Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV ªerban Huidu a fost internat in stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o partie de schi din apropierea statiunii austriece. El a fost mentinut un timp in stare de comă indusă, pentru a i se face investigatii medicale. Lui Huidu i s-a făcut, pe 30 decembrie, o tomografie computerizată, in urma căreia s-a observat o sangerare minimală internă si o fractură exterioară a cutiei craniene, spunea, la momentul respectiv, intr-o conferintă de presă, medicul Erich Schumtzhard. El preciza atunci că in următoarele ore starea lui Huidu va rămane, cel mai probabil, stabilă si că medicii vor incepe treptat să il trezească din comă.


Huidu a ieºit pe 1 ianuarie din coma indusă, s-a ridicat pe pat si a vorbit cu familia si cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck. Medicii au spus atunci că refacerea completă a lui Serban Huidu este o chestiune "de săptămani", insă s-au declarat optimisti. De asemenea, medicii au precizat că, datorită faptului că purta o cască de protectie, Huidu nu a suferit o accidentare mai gravă, chiar fatală.


La aproximativ o săptămană după internare, Serban Huidu a părăsit sectia de Terapie Intensivă si a fost mutat intr-o rezervă a spitalului din Innsbruck. Totodată, Serban Huidu a inceput atunci exercitiile fizice de recuperare


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.