Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
21 feb 2011 713 vizualizări
Taranistii vor unificare

Comitetul de Conducere al PNTCD Vrancea, intrunit vineri, a decis sprijinirea Acordului de unificare a partidului si organizarea unui congres in martie la care sa participe reprezentanti ai celor doua aripi, respectiv Radu Sirbu si Aurelian Pavelescu. PNTCD Vrancea a stabilit deja cei opt delegati care sa voteze la congres. Acestia sint Ovidiu Chiscop, Carmina Corbeanu, Petrica Porojnicu, Lilian Ilie, Toader Cruceanu, Dorin Paraipan, Petre Ittu si Ion Taras. Totodata, potrivit unui comunicat al partidului, vineri s-a luat act de demisia Carminei Corbeanu din functia de presedinte interimar, din motive personale, si a desemnat prin vot un nou presedinte interimar in persoana lui Lilian Ilie, liderul de la municipiu. Carmina Corbeanu a ramas in Biroul Judetean de Conducere. "PNTCD Vrancea a realizat unificarea celor doua aripi si isi doreste ca acest lucru sa se intimple si la nivel central prin organizarea acestui congres. Coducerea interimara va avea si rolul de a organiza in perioada urmatoare Conferinta Judeteana de alegeri", a declarat Lilian Ilie, care a adaugat ca PNTCD cere liderilor de la centru "sa realizeze unificarea pe care o dorim si care sa duca la revenirea partidului in viata politica". (S. V.)


36 de contestatii, respinse la Comisia de fond funciar


în cadrul sedintei privind stabilirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor condusa vineri de prefectul Ion Oprea au fost discutate procesele verbale privind solutionarea cererilor, formulate in baza Legii nr.247/2005 si intocmite de comisiile locale Boghesti, Gura Calitei, Naruja, Odobesti, Panciu, Racoasa, Suraia, Tanasoaia, Tulnici, Urechesti, Vinatori, Vizantea "" Livezi, Vidra, Virtescoiu, Dumitresti, Urechesti, Nereju si Suraia. în urma analizei dosarelor depuse, comisia a hotarit validarea unui numar de 12 documentatii ce apartin comisiilor locale Racoasa, Naruja, Panciu, Gura Calitei Vinatori si Vizantea Livezi. Doua dosare au fost remise catre Tanasoaia si Naruja in vederea completarii, iar 4 titluri de proprietate de la Suraia, Boghesti si Urechesti au fost propuse spre modificare. In cadrul sedintei au fost analizate 39 de contestatii de la comisiile locale Movilita (18) si Paunesti (21). «Membrii Comisiei au hotarit admiterea unei singure contestatii, respingerea unui numar de 36 de contestatii, iar alte doua au fost aminate in vederea solicitarii de clarificari », precizeaza biroul de presa al Prefecturii. (D. G.)


Medicii de la ambulanta trimisi sa se scolarizeze


Toti medicii care isi desfasoara activitatea la Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Vrancea vor trebui pina la 1 ianuarie 2012 sa fi absolvit un atestat in domeniul asistentei medicale de urgenta prespitaliceasca care sa fi avut o durata minima de 6 luni. Asa se face ca in acest moment dr. Laurentiu Albis a fost acceptat in vederea participarii la acest curs organizat de Ministerul Sanatatii. Acesta a plecat deja la Galati. In cadrul acestui program medicul va lua lectii predate de medicii formatori de medicina de urgenta si va face garzi. Acest curs a fost absolvit pina acum de dr. Cristina Ciocan, dr. Danut Ceamburu si dr. Vitalie Betisor. La curs a participat si dr. Vadim Betisor, medic la compartimentul de primiri urgente din cadrul Spitalului Municipal Adjud, dar care face garzi si la Ambulanta. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.