Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
21 feb 2011 675 vizualizări
Suraia: A murit pe marginea strazii

Un barbat din comuna Suraia a murit pe o ulita din sat. Politistii au fost sesizati ca Tudorel C., 43 ani, a fost gasit mort linga un gard. Barbatul suferea de epilepsie, iar politistii nu exclud ca boala sa-i fi provocat decesul acestuia. Oamenii legii cerceteaza si imprejurarile in care a sfirsit Maricel L., 39 ani. Acesta a fost gasit decedat la locuinta sa din comuna Bolotesti. Medicul legist va stabili cauza mortii in ambele cazuri. (D. C.)


Parfumuri contrafacute, vindute pe strada


Un barbat din Risnov a fost prins de politisti in timp ce oferea spre vinzare produse contrafacute. Simbata, oamenii legii l-au identificat pe Ciprian C., 20 ani, care avea asupra sa noua parfumuri contrafacute, dar si trei costume pe care tinarul le prezenta a fi marca"Giorgio Armani". Nemteanul s-a ales cu dosar penal, iar marfa a fost confiscata. (D. C.)


Focsani: Obez luat pe sus de pompieri


Medicii de la Ambulanta le-au solicitat ajutorul pompierilor pentru a scoate din casa un barbat supraponderal care avea nevoie urgenta de asistenta medicala la spital. Servantii au fost chemati duminica dimineata pe strada Ovideniei pentru a-l transporta pe barbat la Salvare. Omul a ajuns la Spitalul Judetean pentru ca acuza probleme de sanatate. (R. M.)


Vidra: I-a luat foc baraca de la televizor


Un barbat din Vidra i-a chemat pe pompieri dupa ce baraca in care locuia si care apartine unei societati forestiere a luat foc. Focul a mistuit televizorul si instalatia electrica. In urma verificarilor, pompierii au constatat ca incendiul s-a datorat unui scurtcircuit produs din cauza televizorului defect. Pompierii au mai mers si in comuna Ruginesti unde a luat foc casa unei femei. Focul a pornit de la bucatarie, mai exact de la aragazul deschis. (R. M.)


Nereju: A furat o bicicleta


Un tinar de 21 de ani din Nereju a fost trimis in judecata dupa ce a sustras o bicicleta. Conform procurorilor, Ionut Ira a intrat in noaptea de 14 spre 15 octombrie 2010 intr-o locuinta de unde a sustrat bicicleta in valoare de 120 lei. La scurt timp, prejudiciul a fost recuperat. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.