Ultima oră

SPORT: Cristina Neagu: Suntem mai fericite decat daca am fi castigat finala mare

Ziarul de Vrancea
19 dec 2010 434 vizualizări
Romania s-a razbunat pe Danemarca pentru infrangerea din grupe si a castigat medalia de bronz la Campionatul European, invingandu-le pe daneze chiar in fata propriiilor suporteri, dupa un meci extraordinar, dar in acelasi timp incrancenat.

Declaratii dupa meci:


Oana Manea: "A fost o lupta crancena, ca un razboi. Le-am auzit ieri seara spunand ca vor sa ne boxeze si ne-am zis ca acelasi lucru trebuie sa il facem si noi. Aseara ne-am intalnit toate fetele si ne-am ridicat moralul una alteia, iar aceasta tactica se pare ca a dat roade". (TVR2)


Cristina Neagu: "A fost un meci incrancenat. Am vorbit si cu fetele inainte si am zis ca vrem sa ne luam revansa si sa le invingem in fata celor 12.000 de suporteri ai lor. A fost un meci greu si fizic si psihic. Am luptat cu tot sufletul. Suntem mai fericite decat daca am fi castigat finala mare". (TVR2)


Talida Tolnai: "In primul rand trebuie sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta victorie. Am simtit cu adevarat ca fetele doresc sa castige. Am luptat ca o echipa si asta s-a vazut". (TVR2)


Radu Voina: "O finala mica la un campionat european inseamna mult astazi si cei care iubesc handbalul stiu asta. E bine ca fetele si-au revenit in 24 de ore. Bineinteles ca exista amaraciune dupa meciul de ieri, dar trebuie sa ne bucuram de aceasta medalie. Fetele s-au batut exemplar, pana la sacrificiu si merita felicitari". (TVR2)




de L.A. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.