Ultima oră

LIFE:Caru' cu vedete: Monica Columbeanu: Nu ma mai intereseaza barbatii, ci femeile frumoase; Nepoata lui Ilie da din fund pe manele

Ziarul de Vrancea
7 dec 2010 432 vizualizări
Bahmuteanu: "Ioana Popescu este campioana inventiilor din presa romaneasca. Esti o nesimtita"

Monica Columbeanu: "Nu ma mai intereseaza barbatii, ci femeile frumoase"


Desi de-a lungul timpului Monica Columbeanu si-a ascuns problemele din casnicie, acum modelul recunoaste ca este nefericita. Monica Columbeanu a declarat ca ii lipseste fericirea si ca, pentru moment, barbatii nu o mai intereseaza. "Nu, nu sunt fericita. Imi lipseste fericirea. Pot sa spun ca cunosc zilnic oameni frumosi si buni. Barbati mai putin, pentru ca in acest moment nu ma intereseaza barbatii. Acum ma intereseaza mai mult femeile frumoase", a declarat Monica Columbeanu in cadrul emisiunii "Drept la tinta". Dupa ce sotul ei, Irinel Columbeanu i-a ranit sentimentele Monicai prin aventurile sale, aceasta recunoaste ca ia in calcul si varianta divortului, dar nu este inca hotarata, scrie Libertatea.


Silvana: "Nu m-as combina niciodata cu un roman"


Bruneta din Gorj, care are Germania la picioare, a revenit in tara cu fite. I-a incins bine pe nemti cu formele ei generoase, iar acum a venit vremea s-o vedem si noi, pe viu, in toata splendoarea. Silvana Bragaru (25 de ani) a defilat duminica noaptea in Princess. A devenit zeita in Germania, iar fanii din tara natala tanjeau sa-i vada formele pe viu, nu doar in poze. Iata ca duminica aceasta, barbatii adunati in clubul Princess au avut ocazia sa-si clateasca ochii, caci Silvana Bragaru a defilat pe podium, in cadrul evenimentului "Keratine Time". Bruneta a dezamagit insa, caci a venit imbracata ca la Bac, cu o bluza inchisa pana-n gat, ferindu-si "podoabele" de privirile lacome, potrivit Click!.


Un "Zorro" de Dorobanti


Omul de afaceri Dan Nicorescu a facut senzatie la una dintre obisnuitele sale plimbari zilnice efectuate intr-o zona de fite a Capitalei. Eternul si fascinantul domn Nicorescu continua sa surprinda placut. Zilele trecute, la obisnuita plimbare de zi pe care o face pe Dorobanti, omul de afaceri a atras privirile tuturor trecatorilor cu tinuta sa, care ducea cu gandul la celebrul actor Antonio Banderas in filmul "Zorro". Cu un costum impecabil, "asezonat" cu un fular din lana virgina, Dan Nicorescu si-a facut obisnuita siesta de dupa-amiaza la o cafenea de fite din buricul Capitalei, apoi s-a urcat sigur pe sine la volanul unui ML, probabil al treilea autoturism in ordine cronologica al milionarului, dupa cele doua "perle ale coroanei", un Rolls si un Bentley. In afara tinutei care impunea respect, ceea ce sarea in ochi cunoscatorilor din zona Dorobanti era ceasul de firma al lui Nicorescu, un exemplar elvetian de exceptie, care se regaseste de regula doar pe mana milionarilor respectabili din toata lumea, scrie Cancan.


Nicu Ceausescu si Nadia, idila la cabana


Primarul din Saliste, Sibiu, spune ca in casa de vanatoare de aici cei doi se intalneau in taina. Dupa 21 de ani de la Revolutie, fosta cabana de vanatoare din orasul Saliste, Sibiu, cunoscuta drept cuibusorul de nebunii al lui Nicu Ceausescu, poate fi inchiriata de turisti. Fiul dictatorului s-a iubit aici cu Nadia Comaneci. Vila este situata intr-un colt de rai, numit Saliste, si e inconjurata de livezi. Acesta era cuibusorul de nebunii al lui Nicu Ceausescu, in vremea in care era prim-secretar al judetului Sibiu, si tot aici s-ar fi consumat mare parte din idila pe care fiul dictatorului a avut-o in anii \'80 cu Nadia Comaneci. Localnicii sustin chiar ca gimnasta a poposit aici in noiembrie 1989, inainte de a fugi din tara. Se mai spune ca cei doi amorezi preferau locul pentru ca, pe langa frumusetea imprejurimilor, se puteau bucura si de discretie. In vara acestui an, domeniul, care se intinde pe cinci hectare si cuprinde livada, teren de tenis, vila si doua lacuri, a intrat in administrarea autoritatilor locale, noteaza Libertatea.


Nepoata lui Ilie da din fund pe manele


Alice Martinov, asistenta lui Madalin Ionescu de la Kanal D, apare noaptea tarziu si la Taraf TV, alaturi de manelisti de top. Frumoasa si sexy, nepoata lui Ilie Nastase a fost ochita de cantaretii de manele, care au invitat-o sa-si expuna formele in videoclipurile lor. Alice Martinov n-a zis ba si l-a ales pe Sorinel Pustiu. Asa se face ca, daca butonati telecomanda si ajungeti la Taraf TV, postul patronat de Silviu Prigoana si de Adriana Bahmuteanu, o veti gasi pe Alice miscandu-si soldurile pe ritmuri de manele. Ea danseza sexy in videoclipul melodiei "Beau, beau", cantata de Sorinel Pustiu, precizeaza Click!.


Andreea Balan: "Peste cinci ani o sa ma casatoresc cu Keo, o sa facem si un copil"


Andreea Balan a venit in emisiunea lui Cristi Brancu, Agentul Vip, unde a fost interogata de moderator despre viata ei personala. Andreea a confirmat ceea ce a spus iubitul ei Keo in urma cu o luna si anume ca nu se vor casatori prea curand insa peste vreo cinci ani alta va fi situatia. "Noi ne ocupam mai intai de cariera. Trebuie sa ne concentam asupra carierei ca altfel vom regreta mai incolo, noi suntem tineri si avem toata viata inainte. Amandoi avem singeluri noi acum, avem treaba pe plan muzical", a declarat Andreea. "Suntem de cinci ani impreuna. Peste inca cinci ani eu si Keo o sa ne casatorim, o sa facem si un copil", a mai completat vedeta de 26 de ani, care a refuzat sa adauge amanunte despre viata ei personala, din respect, spune ea, pentru fanii sai, anunta Libertatea.


Bahmuteanu: "Ioana Popescu este campioana inventiilor din presa romaneasca. Esti o nesimtita"


Desi sunt prietene Adriana Bahmuteanu si Ioana Popescu, sotia lui Silviu Prigoana a intrat in direct la emisiunea "Un show pacatos" pentru a-i lua apararea Roxanei Vasniuc. "Faci de ras toata presa romaneasca. Esti o nesimtita. Roxana tine o emisiune in direct de 5 ore. Tu nu esti in stare. Popeasca este campioana inventiilor din presa romaneasca", a rabufnit Bahmuteanu. "Nu vreau sa ma cert cu ea ca suntem prietene si cred ca reactioneaza asa din cauza ca este insarcinata", a replicat Ioana Popescu, adaugand ca "Silvius cel mic" din familia Prigoana a invitat-o sa mearga cu el la Paris, relateaza Click!.


A "spart" 7.000 de euro de ziua lui


Omul de afaceri israelian Ilan Kisus, care in urma cu o luna a fost fotografiat in tandreturi cu Adelina Pestritu, si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un club de fite din Capitala. Nota de plata pe care milionarul a achitat-o la finalul unei nopti de distractie a fost un record in domeniu, tinand cont ca la masa lui au fost consumate nu mai putin de 50 de sampanii. In urma cu o luna si ceva, Adelina Pestritu era fotografiata de paparazzii CANCAN in compania unui om de afaceri israelian, care o strangea cu foc la piept, in toiul noptii. Era vorba de Ilan Kisus, acelasi care, cu un an inainte, era amendat de primarul de la Sectorul 4, Cristian Popescu-Piedone, pentru ca si-a amenajat un jacuzzi pe terasa blocului unde locuia. In weekend, prosperul om de afaceri a sarbatorit implinirea a 41 de ani cu mare fast, in clubul Bamboo, unde si-a invitat cei mai buni prieteni. Cei aproape 60 de invitati au consumat numai sampanie scumpa, in final ajungandu-se la aproape 50 de sticle. Ilan a primit in dar din partea prietenilor un cadou haios, un tort imens pe care se aflau mai multe femei gonflabile. Omul de afaceri din Israel a gustat gluma si s-a distrat copios cand a vazut minunatia din martipan, muscand cu pofta din fetele in miniatura. In final, nota de plata a ajuns la aproape 7.000 de euro: un mic record pentru cluburile bucurestene, dar asta nu a contat, daca invitatii s-au simtit foarte bine; un motiv de ciuda pentru Adelina, care ar fi putut avea in sfarsit un iubit milionar, potrivit Cancan.


de C.B. HotNews.ro



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.