Ultima oră

Primaria pregateste orasul de sarbatori

Doina Ganea
3 dec 2010 941 vizualizări
Pentru sarbatorile de iarna care se apropie, autoritatile locale se pregatesc sa împodobeasca orasul.

Aceasta desi in ultimii ani electorali, municipalitatea a avut grija ca pavoazarea orasului sa se faca inca din octombrie, atunci cind scrutinele erau programate in noiembrie sau decembrie si focsanenii aveau nevoie de « lumina » potrivita pentru a merge la vot. Anul trecut, factura de electricitate si intretinerea instalatiilor a scos din bugetul local aproximativ 100.000 de lei. Primarul Decebal Bacinschi sustine acum ca are nevoie de acordul alesilor locali pentru a porni instalatia de iluminat. « Va trebui sa cerem acordul domnilor consilieri daca vrem sa dam drumul la instalatie mai devreme. Au mai ramas si din luminile montate inca de anul trecut, iar in citeva locuri este necesara asamblarea altora. Pentru a face economie, vom pastra sistemele de iluminat gen perdea cu leduri care au un consum redus. Si tot pentru economie, pe masura ce vom monta perdelele, vom da drumul la iluminat ca sa nu plimbam « turnul » de doua ori pe strazi in acelasi loc », ne-a declarat Decebal Bacinschi. Tot cu prilejul sarbatorilor de iarna va fi amenjat si Oraselul Copiilor, care va fi inaugurat pe 17 decembrie. Pentru amenajarea Oraselului Copiilor din Parcul Balcescu, municipalitatea a alocat suma de 40.000 lei. Municipalitatea a mai alocat si suma de 2.600 lei pentru derularea proiectului « Mos Craciun European » realizat de Consiliul Local al Tinerilor. Tema spectacolului care va avea loc tot pe 17 decembrie la Teatrul Municipal este « Craciunul in Europa » si va consta in patru probe. (Doina GANEA)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 4 ore, 34 minute, 5 secunde
ADUNATI SI HAITELE DE CAINI CA NE SFASIE DL PRIMAR DACA TOT ATI INCEPUT PREGATIREA ORASULUI DE SARBATORI! CHIAR NU VRETI SA PRICEPETI CA NE POT ADUCE SUFERINTE MARI PE LANGA CELA PE CARE LE citeste integral
, acum 739400 zile, 4 ore, 34 minute, 5 secunde
Se cheltuiesc prea multi bani pe zbenguiala, e adevarat ca aceste sarbatori aduc bucurii in sufletele tuturor romanilor, dar trebuie sa mai reducem putin din cheltuieli.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.