Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
30 nov 2010 680 vizualizări
Focsani: Gasit la cinci zile de la deces

Un focsanean a fost descoperit de vecini dupa mai multe zile de la deces. Politistii au fost anuntati despre moartea lui Iosif P., 55 ani. Acesta a fost gasit decedat in apartamentul sau de pe strada Dornisoarei. Barbatul nu a mai fost vazut in ultimele zile, cel mai probabil acesta decedind miercurea trecuta. Politistii au gasit trupul barbatului in stare de putrefactie. Cauza mortii va fi stabilita dupa necropsie. (D. C.)


Odobesti: Minor trimis in judecata pentru furt


Marius D., 17 ani, din Odobesti, a fost trimis in judecata dupa ce procurorii au probat implicarea sa in mai multe furturi. Acestea au fost comise in iunie la mai multe locuinte din oras. Tinarul intra in casa de unde fura bunuri cu intentia de a le vinde. Prejudiciul total a fost de 500 lei insa oamenii legii au reusit sa recupereze partial din bunuri. (G. S.)


Focsani: A condus baut si cu permisul suspendat


Danut Anghel, 37 ani, din Focsani, a fost trimis in judecata pentru ca s-a urcat la volan desi avea permisul suspendat. In iunie, politistii l-au oprit pe B-dul Bucuresti si la verificari a rezultat ca avea permisul suspendat din aprilie pina in august, dupa ce ii fusese ridicat temporar pentru conducere sub influenta alcoolului. Barbatul fusese prins la Vidra pe 23 aprilie, iar la alcooltest a reiesit o valoare de 0,42. La probele biologie a iesit o valoare de 1 gram la mie. Atunci a primit si sanctiunea de suspendare a permisului, pe care insa Anghel nu a respectat-o. (G. S.)


Focsani: Injunghiat in zona lombara, dar pastreaza tacerea


Un tinar de 25 ani din Cimpineanca a ajuns la Spitalul Judetean dupa ce a fost crestat cu un cutit in spate. Chiar daca tinarul prezenta o rana hemoragica, dupa ce a fost repus pe picioare de catre medicii de garda, acesta a dorit sa plece acasa, spunindu-le cadrelor ca a fost taiat de un necunoscut. Victima a fost luata la intrebari si de politisti, dar le-a spus ca nu doreste sa dea vreo declaratie ori informatii despre "cutitar". (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739405 zile, 7 ore, 28 minute, 7 secunde
Daca acest tinar a fost injunghiat de un necunoscut, voi stati asa?, chiar nu va intereseaza, ia vedeti cine este acel necunoscut, sau este de bani gata si trebuie acoperit.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.