Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
25 nov 2010 791 vizualizări
Posturi de sefi la ITM, scoase la concurs

Posturile de inspector sef, inspector sef adjunct in domeniul relatiilor de munca si inspector sef adjunct in domeniul securitatii si sanatatii in munca din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca sint scoase la concurs. Potrivit unui anunt al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici in data de 23 decembrie candidatii vor sustine proba scrisa a concursului, iar pe 28 decembrie va fi sustinut interviul. Studiile universitare cu licenta, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domenii fundamentale precum stiintele ingineresti, stiinte agricole si silvice reprezinta una dintre conditiile de participare la concurs. De asemenea, se mai cere si vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice "" minimum trei ani. (S. T.)


Noua varianta a ECRIS IV, instalata si in Vrancea


La Tribunalul Vrancea si instantele aflate in circumscriptie va fi instalata aplicatia ECRIS IV, un sistem informatic de gestiune a dosarelor, documentelor si a tuturor informatiilor legate de cauze in instante, parchete si Ministerul Justitiei. In acest sens, azi si miine, activitatea de lucru cu publicul a compartimentelor de arhiva din cadrul instantelor va fi restrinsa. "Acest lucru va impiedica consultarea bazei de date in format electronic, ceea ce va duce la imposibilitatea oferirii unor informatii care sint stocate doar in aceasta forma (un asemenea exemplu il poate reprezenta cazul consultarii unui dosar, care va putea fi efectuata doar daca persoana interesata va prezenta citatia sau daca are in cunostinta termenul de judecata stabilit in cauza respectiva). Precizam insa ca depunerea cererilor de chemare in judecata sau a unor documente referitoare la cauzele pe rol se va putea realiza", se arata intr-un comunicat al Tribunalului Vrancea. Aplicatia ECRIS a fost implementata la nivel national inca din 2006. (E. P.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.