Ultima oră

Coliziune intre o masina de la Pasapoarte si un taxi

Ziarul de Vrancea
23 nov 2010 447 vizualizări
Evenimentul a avut loc in aceasta dimineata, in fata spitalului judetean

Cele doua masini s-au izbit in jurul orelor 10, pe strada Cuza Voda din municipiu, in fata Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" din Focsani. Conform soferului de pe taxi, acesta a luat un client de pe partea cu spitalul si a incercat sa intoarca peste marcajul dublu continuu. "M-am uitat la semafor, era rosu pentru ambele sensuri si am intors, moment in care m-a lovit masina alba. A trecut pe rosu", acuza soferul taxiului. Al doilea vehicul implicat este un Logan care apartine Prefecturii Vrancea, Serviciului de Pasapoarte. Ambele autoturisme au fost avariate usor, iar in urma accidentului nu au rezultat victime. Vina apartine insa soferului taxiului. "Conducatorul taxiului a efectuat manevra de intoarcere pe banda continua si a intrat in coliziune cu masina apartinind institutiei Prefectului- Serviciul de Pasapoarte. Accidentul s-a produs din vina taximetristului care a incalcat marcajul continuu", a declarat inspectorul principal Madalin Ciolan, de la Politia Rutiera Focsani. Cel mai probabil, pagubele vor fi acoperite de polita RCA pentru masina Prefecturii, in timp ce pentru taxi, soferul va plati ori din propriul buzunar ori din polita de asigurare facultativa. Luni, si o masina a Postei Romane a iesit sifonata din trafic dupa ce s-a izbit de un stilp de pe marginea lui E 85 la Obrejita. (G. SAVA, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.